Hermed indbydes der til den 2. udgave af ”Veteranløb” for veteran & klassiske biler og med den tanke, at det skal være med flot natur, sjovt og oplevelsesrigt.

Der er plads til max. 50 biler

Løbsledelsen består af: Ditte Rolighed Hansen, Niels Peder Rolighed, Inge Mørch Nielsen & Troels Rolighed Nielsen.

Vi har igen i år bestræbt os på at finde en flot tur til Jer, ad små veje ned gennem den Midt og Østjyske natur. Der er indlagt opgaver og poster. Løbet har en samlet længde på ca. 120 km. Ruten er på Asfalt. Der startes med 1 min. afstand. Hvis nogen ønsker at ”følges ad”, er det muligt af få starttiden et minut senere. MEN HUSK at give os besked, hvis det ønskes.

Startstedet er hos Kloster-Biler. Kløftehøj 1, 8680 Ry. Der er midtvejspause hos S.E.J.- Biler. Bredgade 32, 8766 Nørre Snede. Mål er hos Vejle Center Hotel. Willy Sørensens Pl. 3, 7100 Vejle

Seneste mødetid er 1 time før din starttid. Der er Morgenmad fra kl. 8:30. Der er et kort infomøde kl. 9:30. Første start er kl. 10:01. Opgaveark & Kontrolkort udleveres 5 min. før din starttid.

Startgebyr er 150 kr. pr. person. Det omfatter morgenkaffe & Rundstykker. Frokost i Pausen. Rutebog / Opgaver. Rallyplade / Startnummer. Præmie til de 3 bedste.

Ved mål kan aftensmad tilkøbes, Boef Stroganoff til en pris af 150,- kr. pr. person.
Bestilles og betales ved anmeldelsen.

Tilmelding sker på www.knagen.dk og så under Veteranløb. Senest fredag den 14. april kl. 24:00. Efteranmeldelse kun efter aftale med Løbsledelsen.

Oplys: navn, antal personer, bilmærke, årgang. Tilmeldingen er først godtaget, nå
startgebyret er modtaget. Der udsendes information om løbet efter tilmeldings slut. Så Husk mail adresse på den, der skal modtage dette. Vi glæder os til din deltagelse.

Betaling: Mærke ”Veteran”. Til kontonr. 0871-555646739 eller Mobilepay nr. 944670

Kontaktperson før løbet er Troels Rolighed Nielsen, enten på tlf. 97137351 eller på mail 
teamoldtime@gmail.com

 


Hit Counter