Bøgeskov og Fisker i Rally Stoholm

I den kommende weekend deltager Søren Bøgeskov og Jens Fisker i rally Stoholm, som er den sjette og sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally.

Søren og Jens har deltaget i hele DM-sæsonen og ligger toer i mesterskabet, med kun 8 point til den førende i klassen. Det vil sige at med makspoint både i løbet og på powerstage, er de sikre danmarksmestre.

Til femte afdeling af danmarksmesterskabet i Tyskland endte makkerparret på førstepladsen i deres klasse, og de håber på at kunne gentage succesen. I Tyskland kørte de i mørke for første gang sammen, og syntes det fungerede rigtigt godt. Til dette rally bliver der også mørkekørsel da fredagens 4 prøver køres om aftenen. Lørdag køres de resterende 9 prøver, og makkerparret håber på nogle fede og krævende prøver.

Søren har gennemgået bilen efter sidste løb og den er 100% klar, så vi håber på et super fedt løb og god konkurrence i klassen.