JC-Motorsport melder klar til DM1

kristianfl_sydjysk_17_02.jpgJan Christensen, Sønderborg og Kristian Flensbak Jørgensen, Aarhus danner makkerpar i MiniRallySyd-Serien i 2019. Makkerparret deltager i 4WD-klassen i en Prodrive Subaru Impreza N12B. Efter et problemfyldt 2018, starter de på en frisk, i dansk rallysports hurtigste klasse. Men 1. afd. bliver med Marlene Møller Nielsen i co-driver sædet som erstatning for Kristian Flensbak Jørgensen. 

Teamet som vandt Danmarksmesterskabet i Minirally i Klasse 6, i 2017, melder igen klar til start.
Men det bliver uden teamets egen co-driver. I stedet er Malene Møller-Nielsen trådt til og melder sig klar til at dirigere Jan rundt på rallyprøverne i DM1 ADAC Cimbern Rallye.  
teamets co-driver Kristian Flensbak Jørgensen, er desværre blevet optaget pga. deltagelse i Rally Costa Brava Historic, i Spanien, med Hans Kolby Hansen i Lancia Delta Integrale HF. Et løb som tæller til FIAs mesterskab i historisk regularity rally.

Malene Møller-Nielsen er trods sin unge alder, allerede en erfaren kvinde i dansk rallysport. I 2016 og 2017 blev hun Dansk Mester i Klasse 7, for historiske rallybiler på 0-1600 ccm, sammen med sin far Henrik Møller-Nielsen, i deres VW Golf I GTI.
I 2018-sæsonen stillede hun op i flere af DM-afdelingerne med Stig Simonsen i Klasse 5, i Stigs Renault Clio III.

Teamet glæder sig til at komme ud på rallyprøverne igen, omend det er blevet en klasse med en større og hårdere konkurrence end tidligere, med nye konkurrenter som: Martin Johansen og Finn Thomsen i Mitsubishi Lancer Evo IX R4, Nicki Aagaard Johansen og Mie Aagaard Johansen i Mitsubishi Lancer Evo VIII, Kenneth Petersen og Finn Richardt i Skoda Fabia S2000. Derudover skal der stadig bides skeer med de mere erfarne teams i Klasse 6, som Ib Kragh og Ditte Kammersgaard i deres nye Skoda Fabia R5 og Roland Poulsen og Ole Frederiksen, ligeledes i Skoda Fabia R5.

Der skal lyde en stor tak til teamets sponsorer:

Lokalavisen Sønderborg, B.Pedersen A/S Sønderborg, LM Sign, Tegee-Dan Exoq, Reservedelslager Nord, Madeskov Camping, Mascot Workwear, Thomas Høy Tømrer, Davidsen Byggehandel, SuperBrugsen Als, Nykredit Sønderborg, Wolffs Malerforretning.

 

Hit Counter