JACOBSEN MOTORSPORT

Af Allan POST

, er i 2019 versionen blevet ændret på codriver fronten, da codriveren til 2019 atter skal informere førstekøreren, Jan Jacobsen/Holstebro, med noterne igennem samtaleanlægget, og det bliver den nye dreng i teamet, Henning Kristensen/Resen, som skal gøre det.

GAMMELT VENSKAB

, kan man kalde forbindelsen imellem Jan og Henning, da de kørte sammen for små 27 år siden, dengang i en Citroën Visa. Sidenhen er meget vand løbet igennem åen, og de har begge haft travlt både privat, og på rallyfronten har de begge været aktive i de sidst 5-6 år.

 

JAN JACOBSEN

-Vi kørte lige rallytesten sammen i Struer her lørdag/5. April, og helt ærligt, der gik ikke mange meter inden samspillet fungerede perfekt, Hennings faglige kompetencer omkring codriver arbejdet kan der ikke sættets en finger på, så jeg er meget fortrøstningsfuld omkring vores deltagelse i DM sæsonen, med start i første afdeling lørdag den 27. april i Tyskland/Cimbern Rally”.

BILEN

, den stabile Opel Corsa OPC har gennemgået en mekanisk og en software optimering, da bilen nu er en ren Gruppe E bil. Flere heste, mere moment, en anelse lavere vægt, og så er de ’rullende’ dele på bilen blevet lettere, det skulle gerne give udsalg i hurtigere prøvetider, og en mere let kørt og konkurrence dygtig bil.

 

TIL RALLYTESTEN

, i Struer skulle Jan lige vænne sig til, at bilen skulle køres i et andet omdrejningslag, men den tilvænning og med ny/gamle codriver i codriver sædet, så er Jan optimist med henblik på deres fælles indsats i DM regi i rally i klassen, Gruppe E.

Hit Counter