DEN HER BIL, OG SERIE ER BARE SAGEN 

, citat fra Nicolai Jensen, Horsens, efter at han smækkede døren på hans motorsports rekvisit, en Opel Adam Cup bil, den bil hvor i han sammen med sin codriver, Vagn Åge Hansen, Vejle, skal deltage i den nye danske cup – ADAM Cup Denmark, en serie med cirka 10 ens biler, hvor chaufførerne opererer ud fra samme platform og meget ens økonomi.

KONGENBRO GRAND PRIX/YOKOHAMA

, det var her at Nicolai med et bredt smil smækkede døren i hans Opel Adam, efter fjerde og det sidste heat, nu har han afprøvet bilen, til rallytest i Struer, og til test i Kongensbro og efter følgende et kørt rallysprint, og Nicolai er klar i spyttet omkring bilen og den nye serie.

 

NICOLAI FORTÆLLER MED STOR INDLEVELSE

, ”Den er bil er bare sjov, og jeg har ført kørt med i en cup, men det her, det er bare sjovt, og bilen er en regulær racerbil, sekventiel gearkasse, 1,6 liters 140/145 hestes motor, og fantastiske køreegenskaber, og man er bare en glad dreng, efter at have kørt et heat i den”.

CUPPEN

, ADAM Cup Denmark er startet op, efter en ide fra det tyske, hvor også bilerne stammer fra, serien i Tyskland er stoppet, men Lars Brix Magnussen tog arbejdshandskerne på, og er bagmand og ide skaberen bag serien i Danmark.

Og cuppen er som sagt bygget op omkring en Opel Adam, en cup hvor, hvor deltagerne konkurrer i ens materiel, og hvor indkøbet af bilen, og omkostningerne i at holde den kørende, passer fantastisk godt til den danske rallykører, hvor privat økonomien er en stor del af løbs budgettet.

NICOLAI JENSEN

, hans nye team hedder, Bilhuset – CMD Motorsport, og Nicolai er nærmest dansk mester i at dekorere en bil, og Adam’n står lysende skarp i GUL, og efter et par år, med sporadiske indsatser, så satser han nu på at køre med om sejren i cuppen.

JA, DET BLIVER TOUGH

, at kører efter den samlede sejr, for konkurrenterne er alle dygtige chauffører, så det gælder om at finde opskriften og balancen på, at kører stærkt, blive på vejen, og score point i alle afdelinger.

Serien består af 6 afdelinger, og alle løbene indgår i den danske DM serie i rally

 

INDTRYKKENE

, i at køre i bilen indtil videre gir’ Nicolai smil fra øre til øre, det er ikke en 300 hestes firehjulstrækker, men den kører og reagerer som en ægte rallybil, og så æder den ikke ens privat økonomi op, og det lader til at stemningen omkring cuppen er familie agtigt, det her er positive vinde for dansk rallysport, og for Nicolai, som kører for at have det sjovt, krydret med at ville vinde, og det forenes i den nye ADAM Cup Denmark.

FØRSTE AFDELING AF CUPPEN

, foregår i den nordtyske, lørdag den 27. april, til ADAC Cimbern Rallye, hvor første slag i cuppen skal stå, det bliver HYL, og spændende !!!

 

Allan POST

Hit Counter