AT GENNEMFØRE VAR EN SEJR

, for LADEFOGED Motorsport, da de deltog i årets første DM afdeling i Rally, Cimbern Rallye, med base i byen Satrup i det allernordligste Tyskland.

Der skulle køres 7 prøver, og prøverne er landskendt for en høj sværhedsgrad, og Michael Ladefoged/56år/Ringkøbing og Mathilde Østergaard Ladefoged/26år/ gennemførte dette svære løb, i deres potente Ford Fiesta ST, i Klasse 2, samlet nummer 57 ud af 71 gennemførte biler, der var 98 mandskaber til start.

De havde begge denne fede adrenalin kikkende fornemmelse i kroppen efter løbet, over at have gennemført dette svære rally.

Samarbejdet i bilen kørte som i olie, og bilen kørte upåklageligt, summede hele vejen som et urværk, bilen har power, kan bremse, og styrer fantastisk, BUM!

 

LØBETS START

, var en udfordring, da bilen skøjtede lidt rundt, men en kombination af dækkenes compound og et fint lag støv på den nordtyske asfalt gjorde, at Michael og Mathilde manglede vejgreb først i løbet, det resulterede i en lille botanisering på Prøve 2.

MED HJEM

, på to ’do listen’ er kun en ting, at Michael får mere køretræning i netop den bil, og at teamet dermed kan holde en højere speed i både nedbremsninger og sving hastighederne.

MEN

, det kan kun deltagelse i flere løb ændre på, næste indsats er kommende DM afdeling, lørdag den 25. Maj omkring Kjellerup.

INDTIL da, skal Fiesta’en kun vaskes og spændes efter, dejligt med en holdbar og stærk bil.

 

Allan POST 

Hit Counter