Den travle weekend for Venning Motorsport i Jylland var en rigtig hyggelig og succes fuld tur. 
Med løb både fredag i Fårvang og lørdag i Randers.

Løbet i Fårvang talte ikke til noget mesterskab, men var mere et show løb ifm at der holdes byfest. Så løbet køres mest for hyggens skyld, og så gør det jo ikke noget at der er rigtig mange tilskuere.

Chris og Nadia slutter som 3'er i deres klasse, og 24 generelt. Tilfredsstillende i et hårdt felt, med flere af Danmarks topkørere. ?

 

Chris kører bare stærkt som sædvanligt J

John og Karsten slutter 8'er i klassen, og 48 generelt. Men har tilgengæld kørt bredt for publikum. ??

Efter løbet blev der pakket sammen, og hele teamet kørte til Randers hvor der blev overnattet på en campingplads, inden den stod på Yokohama Vest ved Dronningborg.

John kører bredt, noget publikum kan li J

Løbet om lørdagen i Randers var 3. afdeling af 4 i Yokohama Mesterskabet. Her skulle der gives gas, for begge mandskaber havde faktisk mulighed for at få mesterskabet i hus med en afdeling tilbage.

En dag med meget blandet vejr. Alt fra høj sol til styrtregn.

Chris og Nadia slutter som vinder af klassen, en femteplads generelt, og et Yokohama Vest 2019 mesterskab. ? Satte i øvrigt 4. hurtigste generelt i sidste heat foran flere 4-hjulstrækker, bla. en Fiesta R5.

John og Karsten må tage til takke med anden pladsen i klassen, efter at have ødelagt en fælg og bukket et bagtøj ved mødet med en hofmanklods. Ikke en dag der er værd at skrive hjem om, men de kan trøste sig med at de får point nok til at sikre sig mesterskabet i deres klasse, for Yokohama Vest. ?

 

Næste løb bliver 3. afdeling af Yokohama Øst for Chris og Nadia, søndag d. 18 August på Avedøre Holme. Ses vi?

   

Der hygges med Arnes grillpølser i Fårvang J

 

Begge biler efterset og klar til løbet i Randers

Venning1_25%

 

 

Hit Counter