EN SJOV AFTEN I FÅRVANG

 Post

Er man rallykører i Danmark, så er Birch Tvilum Rallyshowet i Fårvang STEDET at være denne fredag aften i august, med 70 startende biler, massevis af tilskuere og intens rally stemning.

-Det bliver man helt høj af, udtalte Michael Ladefoged (LADEFOGED Motorsport)

Prøven og især atmosfæren på servicepladsen skal opleves, svært at beskrive med ord, for som Michael sagde efter løbet,

-Det er umuligt IKKE at være i godt humør sådan en aften, massevis af glade og positive mennesker, og så kan den indre drengerøv i mig få frie tøjler, i min skønne og hurtige Ford Fiesta ST180 rallybil.

IMENS, tilskuerne faldt i svime over de allerhurtigste, så havde Michael og hans codriver, Nicolai Ladefoged deres egen kamp midt i klassen og feltet, og Michael var godt tilfreds både sin egen indsats og slutresultat.

-Vi havde en hård Kamp imod Per og Jack Christiansen i en Peugeot 206 RC, vi landede resultat mæssigt indenfor sammen sekund, men lige i haserne på dem (5/10 imellem os), det var en sjov kamp aftenen og heatene igennem. Hen over sommeren er bilen gået igennem og optimeret, og jeg føler at de små forbedringer har givet bonus i form af højere svinghastigheder og en roligere bil.

Michael havde denne aften lånt sin vanlige codriver, datteren Mathilde ud til Suzuki teamet, og i ’stand in’ for hende var brormand Nicolai, som dermed fik en på opleveren, og måske er han fremadrettet den nye codriver, da Mathilde har fået chancen hos Allan Kirkegaard Nielsen i Suzuki Motorsport.

Nu er bil og mand klar til kommende DM afdeling sidst i august, i og omkring Sorø, og Michael er så klar, at han næsten er gennemsigtig !!!

 

Hit Counter