BILHUSET CMD MOTORSPORT

/Rallysektionen , var i sidste weekend i gear, og det med Nicolai Baltzer (Jensen)(Horsens) bag rattet i hans Opel Adam Cup bil.

HURTIGSTE ADAM CUP BIL

, i både Fårvang (Birch Tvilum Rallyshow) fredag aften, og dagen efter til Yokohama i Randers. Klassen hvor i Nicolai kører er det umuligt at vinde samlet set, da Adam’n ikke besidder de kræfter som en klassesejr kræver, men

-          NICOLAI/ At blive bedste cup bil i begge løb, det giver mig ro og selvtillid, også selvom ikke alle Cup bilerne mødte frem, så gav det mig alligevel en god indikation af, at jeg fartmæssigt er på rette vej op til det kommende DM i Sorø sidst i august.

I Fårvang var der i vanlig stil sort af mennesker, da rigtig mange tilskuere og rally freaks mødte op. Og det gir da ekstra motivation, at kunne fornemme de mange tilskuere hele prøven rundt.

Og dagen efter i Randers, en helt ny prøve, med mange udfordringer rent køre teknisk set ….

NICOLAI/ Dejligt at vise at farten er intakt efter en lang sommerferie, og nu skal bilen bare hjem og serviceres så den står knivskarp til det kommende DM, og jeg er meget tilfreds med både bilen og min egen indsats begge dage, det er nu altid sjovest at være hurtigst !!

Allan POST

 

Hit Counter