Jan Petersen i Belgien

 Rally Van Staden i Belgien blev kørt torsdag  15. August og bestod af 3 prøver som skulle køres 4x. Feltet talte ca 100 biler og vi stillede med start nr 16.

Løbet var super kompakt og etaperne imellem prøverne var på max 5 km, hvilket gjorde det dejligt nemt og super intenst at skulle være på så meget kort tid efter hinanden.

Vi ender med en 11. plads generelt, 9. plads i divisionen og en 3. plads i klassen. 
Dagen startede perfekt og bilen opførte sig bare som en drøm.  Prøverne blev mere og mere opkørte men der er bare et eller andet fedt ved at køre helt nede i de belgiske grøfter og bare tro på at flat out igennem nok skal gå.

 

Desværre fik vi til at starte med 40 sekunder straf for at komme for sent til tjek ind efter 1. Service pause. De første 20 sekunder blev så fjernet efter de godt kunne indse at deres folk som havde den tjans på INGEN måder havde kontrol over tingene. Næste problem var så de første 20 sekunder som kom af at service plads og ruten op til tjek ind var fyldt med rallybiler, privat biler og folk og INGEN synes at man skal flytte sig. Og da vi endelig kom frem, synes en konkurrent han lige skulle mase ind foran så vi måtte bremse op for ikke at støde ind i ham og det gav så endnu et minut. Og 1 minut giver altså 10 sekunder straf.. Der blev kæmpet til det sidste men de sidste 20 sek. ville de ikke fjerne hvilket betød at en 2. Plads si klassen blev forvandlet til en 3. Plads MEN vi er bare virkelig glade for at komme i mål efter sidste års udgået dernede.

Vi har haft en FANTASTISK tur og oveni vandt Jeannette præmien for bedst placerede kvindelige codriver.

 

Turen gik direkte  hjem, vaske rallybil og så afsted til Odense og Auto show hvor vi så udstillede hele weekenden og sammen med  DASU projektet #Fairfunandfemale som også udstillede hele weekenden. 

 

Hit Counter