ÆRGERLIG SORTIE FOR
LASSE M. SØRENSEN

Det lykkedes ikke at få repareret bilens beskadigede bagtøj efter fredagens uheld

 Dam

For Lasse Murmann Sørensen og Karsten Isaksen blev fredagens uheld på den 19,44 kilometer lange hastighedsprøve SS5 Stein und Wein årsag til en ærgerlig sortie fra det 37. Rallye Deutschland ved Bostalsee i Saarland.

 
Den danske duo Sørensen og Isaksen fik en god start og fandt en rytme, der lagde op til en Top 3-placering, men udgik af Rallye Deutschland på grund af en kantsten. (Foto: Honza Fronek

- I en hurtig svingkombination kom bilen for langt ud i vejsiden og ramte en kantsten, så bagbroen og et hjulnav blev bukket.

Efterfølgende forsøgte vore servicefolk at udbedre skaden, så vi kunne fortsætte efter Super Rally-reglen, men det lykkedes desværre ikke, så vi kommer ikke videre, fastslog Lasse Murmann Sørensen lørdag morgen.

Da servicefolkene fik set nærmere på bilens beskadigede bagtøj, stod det klart, at det ikke kunne repareres alene med de medbragte reservedele.

- Da vi var feltets eneste Opel Adam-team, var der ingen andre, vi kunne låne noget fra. Vi prøvede at få skaffet de manglende dele, men det lykkedes desværre ikke, tilføjede Lasse Murmann Sørensen.

Det danske hold fik ellers en god start på det cirka 1300 kilometer lange WRC-rally ved at være hurtigste bil i klassen på den såkaldte shake down-prøve og tredjehurtigst på den første af løbets ialt 19 hastighedsprøver med en samlet distance på omkring 350 kilometer.

Efter de første fire prøver var den danske duo på en solid tredjeplads efter et tysk og italiensk hold, begge i Peugeot 208, og fastholdt strategien med at holde et højt, men fornuftigt tempo og vente med at satse til senere i det lange rally. Det blev desværre spoleret af en kantsten på rallyets femte hastighedsprøve.

Der var ikke andet at gøre, end at vende hjem og gøre klar til næste opgave: den fjerde runde i opgøret om det danske rallymesterskab, som køres i Sorø den 31. august.

  

Hit Counter