Boisen Motorsport er klar til sidste halvdel af DM-sæsonen

Boisen Motorsport er klar til at genoptage kampen om danmarksmesterskabet i rally efter en lang sommerpause. Det seneste løb i DM serien blev kørt i slutningen af juni, hvor Kim Boisen og Louise Bang Christiansen i deres BMW E82 M1 forsvarede deres DM føring, mens Martin Johansen og Finn Thomsen i Mitsubishi EVO 9 igen var lige i haserne på R5 fabriksbilerne.

Teamet har dog ikke holdt stille i sommerpausen. Sommeren har blandt andet budt på udstilling af de to rallybiler hos Strøjer Tegl til et motorsportsevent med udvalgte motorsportsteams. Derudover har Boisen Motorsport deltaget i Danmarks største rallysprint i Fårvang, hvor teamet havde en god aften sammen med sponsorer, konkurrenter og gæster.

 
Der var masser af gæster hos Strøjer Tegl.
Fotograf: Anders Hartvig

Nu ser teamet frem mod fjerde afdeling af DM serien i rally, der bliver afviklet lørdag d. 31. august i Sorø. ”Det er er efterhånden mange år siden, at vi har kørt på Sjælland” siger Kim Boisen og fortsætter: ”De seneste mange år har Martin og jeg primært kørt løb i Jylland og på Fyn samt enkelte løb i udlandet. Så det bliver spændene at komme til Sjælland igen”.

Kim og Louise ser frem til en hård konkurrence i klassen, fordi den største konkurrent i kampen om DM, Kenneth Madsen, er på hjemmebane i sin Suzuki Swift. Samtidig byder løbet på et glædeligt gensyn med brødrene Kim og Brian Madsen, som stiller til start i hver deres fabriksbyggede Peugeot 306 MAXI, der nok skal holde kampen i toppen af klassen i kog. ”Vi skal ud af røret fra starten og virkeligt prøve at holde max attack hele dagen igennem, ellers ser vi kun bagenden af de 3 andre. Men vi er klar og vi tror på det” smiler Kim Boisen.

For Martin Johansen er det samme opskrift med fuld attack fra første meter. Men det er primært for at fastholde sin position som hurtigste 4WD bil efter de 3 R5 fabriksbiler. ”Dog er vi så tæt på, at vi er klar til at udnytte en fejl fra en af de forreste til at slå til” siger Martin Johansen og fortsætter ”jeg har kørt i Sorøområdet før og husker vejene som hurtige og kuperede, hvilket passer mig godt - så lad os se hvad der sker”.

Løbet bliver afviklet med rallycentrum omkring torvet i Sorø og med prøver tæt omkring Sorø.

Læs mere på løbets hjemmeside: http://sasnyt.dk/suzuki-rally-soro-2019.php

Hit Counter