NYTÅRSLØBET – LØRDAG  d. 28. dec. 2019.  Kl. 13.00. 

JULEHYGGE FOR ALLE. 

HER ER INGEN KRAV TIL LICENS – ALLE ER VELKOMMEN.

 

Nu er det jo igen snart jul, hvor vi forhåbentlig alle skal hygge os med vores familie. Noget dejligt mad og drikke får vi vel også, og i for store mængder måske. J Når det så har stået på nogle dage, ja så trænger de fleste jo til lidt frisk luft.

 

Igen i år er der et rigtigt godt TILBUD til alle os motorsportsfolk hos RAS. Nemlig Nytårsløbet 2018. ”Kun for sjov, efter div. gamle regler”. Mødestedet er klubbens nye klublokaler, beliggende Borup Byvej 105, 8920 Randers NV. Der er ca. 40 km alm. O-løb og ca. 40 km gammel O-løb (Frivillig). Løbet er lavet så der er plads til alle, både med og uden licens. Der er også plads til dem der ikke har været ude og køre i flere eller mange år. Ja det er faktisk en hel sjov oplevelse, både hvad angår den sjove løbsform, hvor der er alle mulige mærkelige gamle opgaver, og også hvad det sociale angår, hvor man risikere at møde gamle venner og konkurrenter, man ikke har set længe. Igen i år laver ”pigerne” lækker, mad som vi skal spise, når vi kommer i Mål.

 

Vi vil gerne opfordre ALLE der har tid, lyst og lejlighed til at kommer til Randers og køre Nytårsløb. Dette løb kan være en sjov jule oplevelse, også selv om man til daglig dyrker baneløb eller rally. Hvis man tilmelder sig i klasse D, kan alle med rimelighed finde den rigtige vej hjem igen. Selv hvis der skulle komme sne, plejer løbet at blive afviklet.

 

Tillægsreglen og Tilmelding kan findes / ske her, via   www.osport.dk eller  www.knagen.dk Håber vi ses.  

Hvis i har lyst kan i jo kikke forbi vores hjemmeside – www.teamoldtime.dk og læse om de forrige års Nytårsløb.

 

Vi – Team Old Time – ønske alle en rigtig god Jul.       

Jule Hilsen   Inge & Troels.

 

Ps. OG HUSK. Løbet er sidste afd. af IMKs KLUBMESTERSKAB.

 

Hit Counter