Rallyinfo 
Julekalenderlåge 
19. december

Team

Driver 

Co driver
  

Venning Motorsport

John Venning

Karsten Pedersen

Servicefolk  
 
Arne, Carsten, Kristian, Simon, Casper, Chris, Michael, og der ud over kærester og hustruer med forplejning, støtte og opbakning. 
I 2020 Cecilie med videokamera og mikrofon
Højdepunkter i 2019  
 
YM Mester Vest, og DM til sønnen Chris i gruppe E efter en hård sæson med to af teamets biler som var rundt på taget, med store økonomiske udgifter og masser af arbejde med opretning til følge
Sponsorer
 
EL HUSET Glumsø ApS, Revisions Centret, Au2Vest, Jespers Optik, ACI-Energi, GC Maskinværksted, KK Autoteknik, Gittes Skiltecenter, DEV, Selandia Automobiler, Slange Specialisten, Dansk Specialtransport
Planer for sæson 2020
 
Udvalgte sprint, og 100% støtte og opbakning som servicemand til sønnerne Casper og Chris som skal køre DM i henholdsvis R2 og Grp. E klasserne
Eventuelt 2019 har været et spændende men utroligt hårdt år. Et lille team som deltager med tre biler, og hvor de to kørte med om DM.
Teamet er lille på flere områder, bla. servicefolk og økonomi, så der skal virkelig arbejdes igennem og passes på økonomien for at holde teamet kørende. Vi er rigtig stolte over, at med vores størrelse alligevel at kunne blande os i toppen af de klasser som der stilles op i. Desværre fik Casper ikke vist hvad han kunne i år, da en voldsom rulletur til DM2 satte ham og Michael ud af spillet og først var klar igen til DM5. Teamet knokler i vinter for at begge drengene er 100% klar til sæsonstarten i marts 2020.
Der skal lyde en rigtig stor tak til alle vores sponsorer, uden jer ingen Venning med i toppen af Dansk Rally. Og også en rigtig stor tak til alle de frivillige officials, løbsledere og andre som weekend efter weekend sørger for at der er løb som vi kan køre.
Vi har desværre ikke selv i år haft tid til at hjælpe som officials, da bla. Chris har kørt 18 ud af 20 mulige løb. Vi håber at kunne hjælpe lidt i 2020.
God jul til alle, konkurrenter, officials, venner, fans, familie og sponsorer. Vi glæder os allerede til 2020

 

 Hit Counter