MotorShow fejrer Motorsporten.

Når MotorShow den 8.-10. februar slår dørene op i MCH MesseCenter Herning, bliver det med et overflødighedshorn af udstilling, stjerner og spektakulært show. MotorShow er blevet stedet at præsentere nye bil designs, nye kørere, nye sponsorer og nye biler til den kommende sæson, og 2019-versionen af MotorShow er ingen undtagelse.

 FDM Præsenterer 2019 DTC-Sponsor

FDM har vist sit stærke engagement i biler og motorsport ved at deltage alle årene MotorShow har eksisteret. Derfor er det en naturligt, at FDM eksklusivt offentliggør DTC’s 2019 hovedsponsor på MotorShow, og lørdag fra 13-14 stiller en række af DTC-stjernerne op til autograf skrivning og selfies. Racerkørerne sætter også en tid i FDM’s race simulator og der er præmier til publikum hver dag for at komme tættest på. Hvem ved; hvis du banker en racerkører på simulatoren, kan dit liv forvandles ved at blive opdaget som racerkører? 

DTC-serien udstiller den guld folierede mesterskabs bil fra sidste sommer, sammen med fuldt team setup fra Massive Motorsport. LM Racing præsenterer deres ny-designede team trailer med biler og nyheden om hvem der skal køre dem i 2019. Det nye stjernefrø Casper Pilgaard præsenterer sin sprit-nye DTC-racer, og der gives et meget sjældent glimt under huden på en vaskeægte V8 DTC’er. Som vanligt udstiller Special Saloon deres hyper-fede fartmonstre og talent-rugeklassen DS3 Cup viser ligeledes grejet frem.

SuperGT serien og Padborg Park udstiller i år for fuld skrue deres lækre fartmaskiner på MotorShow. SuperGT Danmarksmesteren Martin Andersen bringer sin iøjnefaldende racer, der serviceres på super professionelt niveau i hans team og er selv at finde sammen med den. En anden prominent SuperGT kører, Anders Elkjær vil være tilstede, ligesom support klassen Legend Car, der er en af de mest charmerende serier i Danmark, i forbindelse med SuperGT og Padborg Park. Du kan selv snuse til den vilde oplevelse af SuperGT i simulator, ligesom Padborg Park udstiller nogle af deres fedeste event biler.

Med andre ord vil langt de fleste motorsportsserier i Danmark bliver repræsenteret på MotorShow; glem ikke at kigge forbi Super Cup, Yokohama 1600 Challenge, Formel 4 Academy og Danish Masters Racing Festival – ALT der kan trille og køre race kan opleves til MotorShow.

Inger Støjberg er passager i Ulrik Linnemanns nye vanvids-racer!

Ulrik Linnemann er Danmarks ubestridte konge af Rallycross. Med hele 23 internationale sejre, 3 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje til Danmark, har den stædige nordjyde der aldrig giver op sat effektivt aftryk på dansk motorsports historie. Linnemann har solgt sin berygtede Polo fra sidste år og præsenterer LIVE på Facebook og eksklusivt på MotorShow hans planer for 2019. Der er et nyt fartmonster under klæderne hos Ulrik, og søster Majbritt Linnemann udstiller sin egen racer.

MotorShow præsenterer en helt særlig demonstrationskørsel med Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg, som passager i Ulrik Linnemanns nye bil. Vi tror Inger Støjberg får sit livs oplevelse, og kommer efter kørslen op på scenen i HAL M hvor hun vil fortælle om oplevelsen.

Johannes Graversen interview.

Nogle vil sige, Johannes hvem?

Men for alle os der har været på en dansk racerbane og se løb LIVE, har vi lagt mærke til en ganske speciel bil, som man ikke kan undgå at huske. En velholdt rød Fiat X1/9 med en stor bagvinge. Det er Johannes Graversens bil. Bygget med en ganske almindelig 75HK Fiat motor, leverer den i dag, takket være et 39-årigt makkerskab af tweaks og udvikling med Johannes, hele 370HK. Johannes takker af efter 50 års motorsportskarriere. Du kan høre et unikt interview for og af passionerede motorelskere lørdag kl. 14.30. Og kl. 15.30 bliver der eksklusivt foredrag med Nicolas Kiesa om den kommende Formel 1 sæson.

Europamesteren i GT4, Nikolaj Møller Madsen kommer til MotorShow med sit fulde team setup af simulatorer og motorisk kræs. Her vil du bl.a. kunne teste din kunnen bag et rat mod en Audi-støttet racerkører med momentum i karrieren.

Rally er en af bilsportens absolut sværeste discipliner. Rally er repræsenteret med en række biler, kørere og teams. Bl.a. Rasmus Sørensen, der sammen med co-driver Heidi Knudsen i januar modtog prisen som årets rallyteam ved Dansk Motorsport Award. De medbringer deres specialbyggede Peugeot 208 R2, som i sig selv er et nærstudie værd. Dansk Rally tilbyder også passagerture på dyrskuepladsen.

Den nye frække dreng i klassen af motorsport, Drifting, bliver repræsenteret af flere kørere, der også leverer smagsprøver på den højenergiske præcisionssport. Drifting er for motorsport hvad kunstskøjteløb er for vinter OL, og hele 3 gange dagligt kan du opleve denne vaskeægte drengerøvssport, der for alvor vokser og bliver professionel disse år.

Publikumssuccesen fra sidste år vender tilbage i 2019. Crosskart har en bred appel, man kan starte fra bare 6 år, og spændingen stiger op gennem klasserne til de super hurtige karts der kan gå fra 0-100 på 4-5 sekunder. I hal C kan du få syn for sagen og en snak med kørere og teams, ligesom et par solide vovehalse vil lave spektakulær opvisningskørsel på dyrskuepladsen.

Drag Racing Club Denmark, Allingåbro Motor Festival og Mosten MC præsenterer raket hurtige motorcykler, voldsomme biler og vanvittige tractorpullere. Samlingen af motor-monstre og publikumskonkurrencer og pokaler giver alle chancen for en helt ekstraordinær oplevelse.

Racing udstyr på MotorShows messe-tilbud

Er du racerkører, eller motor entusiast der skal bruge grej, kan du ligeledes drage fordel af messe tilbud fra Gunnar Aaskov Motorsport, Motorsportshop og Lindtek.dk. For dem som har brug for eller lyst til en ny kørerdragt, kan denne designes og bestilles hos HRXnordic direkte på MotorShow.

Er du mere til de tohjulede favner MotorShow også denne gren af motor entusiasmen. Sportsligt er der her tale om Aarhus Motor Klub og Road Racing, Dansk Motor Unions børnespeedway, ligesom ALLE motorcykel mærker kan ses og opleves gennem de tusindvis af kvadratmeter på MotorShow.

Kan du lide biler, motorcykler og motorsport har vi kun en ting at sige:

Klar – Parat – MOTORSHOW.NU

 

Hit Counter