Hjertelig velkommen til Tyskland og til ”Verein für Motorsport”, til to interessante, men forskellige begivenheder i historisk sport. Vi er glade for, at Dansk Historisk Motor Club, har optaget vores to arrangementer i sin Classic Tour 2019.

 

27. Juli 2019 – 9. Int. VFM Heide Classic

Vi kører på Lüneburg Hede, mellem Schneverdingen og Munster. Dagen starter med en dejlig morgenbuffet. Turen afbrydes af en frokostpause, og hvor vi får et rustikt mellemmåltid, inden der fortsættes. Om aftenen forventer vi en ”Heidjer aftenbuffet”. For velkomsten sørger „Hede-dronningen fra Schneverdingen” og  „Vin-dronningen fra Munster“. En suveræn dag fuld af indtryk ... kom og vær med.

Ruten på ca. 150 km. og køres efter en rutebog med Tulipanetaper, afbrudt af orienteringsopgaver og sekundetaper både med opgiven (1/10 sekund) og hemmelige tids målinger (helt sekund). Der startes i tre kategorier: ”Einsteiger und historische Militärfahrzeuge” (Nybegynder og historiske militære køretøjer) uden Turnerings Point, men som bare vil køre med, med enkelte opgave i orientering og kun planlagte tidsmålinger. I kl. ”Touristischen Kategorie” ( Touring klassen) køres der dertil sekund etaper, men med en afvigelse på to sekunder fra den skarpe tid. I kl. ”Kategorie Sportler” (klasse Sport) køres på helt sekund. De skal også løse de sværeste orienteringsopgaver.

For mere information og online tilmelding: http://www.VFM-Heide-Classic.de

For deltagere fra Danmark har vi forhåndsreserveret værelser i byen, Schneverdingen.  Se venligst vores ”Hotel Information”. (kan reserveres indtil 30. juni 2019).

 

9. November 2019 – VFM Orientierungsfahrt „Nacht der langen Messer“

I slutningen af året, laver vi et løb baseret på den danske løbsform. Tidsmåling med hemmelige målepunkter på sekund etaperne med transpondere. En tur om natten, der giver både føreren og observatør en ekstra udfordring at slutte sæsonen af med... Som bare får dig til at ville have mere.

Start på den ca. 150 km lange rute vil igen være som i 2018 i Wensebrock i distriktet Rotenburg (Wümme). Her har vi, for vores sportsvenner fra Danmark, reserveret værelser, der kan reserveres frem til 30-9-19. Se vores ”Hotel Information”. Der er allerede mulighed for ankomst om fredagen, så det er muligt for en sightseeingtur til Hamburg eller Bremen. Eller bare deltage i den lille ”hyggefest” vores danske deltagere holder. Lørdag formiddag er der tid til en lille sightseeingtur i Rotenburg, eller bare trave en tur ...

For mere information og online tilmelding: http://www.VFM-Heide-Classic.de

Vores kontakt i Danmark er. :   Troels Nielsen,  ingetroels@gmail.com,  tlf.:    +45 9713 7351 eller +45 21 23 71 83.  Troels hjælper jer gerne.

 

Hit Counter