Danskeren der vandt Rally Monte Carlo Historique.

Ikke siden 2002 har det været danskere på toppen af sejrsskamlen ved Rally Monte Carlo Historique. Det var Otto Kristensen med fru Britta som stod øverst på skamlen.

I år var det så Mogens Reidl, som er co-driver for franskmanden Michel Badosa, som kører i Renault 8 fra 1969, so stod øverst på sejrsskamlen i det legendariske rally.

Mogens og Michel har deltaget 2 gange tidligere, i 2017 blev parret nummer 28 og i 2018 blev det til en 17. plads. Målet for 2019 var en top 10 placering

Mogens og Michel førte løbet fra den første specialprøve og hele løbet igennem, Mogens fortæller: 'Da vi var færdige med ZR1 der var meget svær og Michel ikke var tilfreds med sin kørsel kunne jeg kun sige til ham at der ikke var mange der kunne have kørt så godt som han havde gjort.  
Da han fik informationen at vi havde vundet prøven med 13 sekunder bedre end nummer 2 måtte han knibe en lille tåre (første gang at vi vandt en prøve) Bortset fra 2 prøver var de i top 5.'

Det var første gang siden 2006 at et fransk hold vandt og første gang at en Renault var bedst

Mogens Reidl er oprindelig fra Roskilde-området, men har i en del år boet i Sydfrankrig. Han er ikke en del af det danske hold i Rallye Monte-Carlo Historique, "Team Fynske Bank Danmark", og Reidl kører på fransk licens. Men han er ikke desto mindre kernedansk.  

Mogens har fra 1989 til 1994 kørt med Tim Svanholt. 

 

 

 

  Hit Counter