Hyggelig Oldtimer weekend sammen med konen. ! !

Ja hvorfor ikke. ?  Den sidste weekend i maj, er det muligt at deltage i enten et eller to arrangementer. Og i begge dele er det muligt at deltage uden den store ”kortlæser eksamen”. Om det er hyggeligt ? Spørg Karen & Luffe – Jens & Troels. De var med i 2016. Og Karin & Eskild i 2018. Og hvad var de så med til ? . . .

Den første mulighed er deltagelse i det hyggelige Oldtimer træf / køretur, ”Oldtimerløbet Gråsten-Flensborg” (http://www.oldtimerlobet.dk) Lørdag den 25. maj, på ”cirkuspladsen” ved Gråsten Skole. Inge og jeg deltager for 4 gang i år. Det er et rigtig hyggeligt arrangement med mange deltagere af alle slags 2 - 3 og 4 hjulede køretøjer. Selve køreturen er en oplevelse. Mand og mus er af huse, og har taget opstilling langs ruten. Også det år, hvor det stod ned i stænger. Utroligt. De fester de Sønderjyder. På Pladsen er der ud over mad og drikke, musik og stumpemarked. Vi medbringer nu selv kaffe og stole, så vi kan nyde solen, forhåbentlig. En helt igennem afslappet dag og rigtig hyggelig. I kan rolig deltage. Husk lige at, de sidste to år er der blevet lukket for deltagelse ved 1100 deltagere. Man kan med fordel købe sit deltager nummer hjemme fra. Så er man sikker på at komme ind med sit køretøj. Pris ca. 160,- kr. for biler. 

Herfra kører vi så til ”Landgasthaus Tarp” (http://www.landgasthof-tarp.dk) i byen af samme navn. Det er lidt vest for motorvej-A7 ca. 15 km syd for den dansk / tyske grænse og af med afkørsel – 4. Her har vi så, - for dem der har lyst, - fælles eftermiddags / aften hygge, indtil vi bliver trætte og må gå i seng. I 2016 var vi 4 team der mødtes her. Et dobbelt værelse med morgenmad koster 74,- € eller cirka 550,- kr. Hyggeligt sted og de taler dansk. J  

Søndag den 26. maj er det så muligt at deltage i det ”24. ADAC Wiking Historic”, i Schleswig.   (http://www.ac-schleswig.de) Der er cirka 25 km. til start fra Tarp. Løber er det vi kalder et ”hyggeløb”. Det vil sige at der ingen orientering er. Ruten køres efter tulipaner med meget hjælpe tekst, så alle har mulighed for at finde rundt. Det udleveres også et oversigtskort med indtegnet rute. Der er ”normalt” 3 mindre sekundetaper på førstedelen. Da der både deltager biler & motorcykler, er der gjort noget for at vi alle nyder turen. Dagen starter med morgenkaffe. Til middagspausen er der ”normalt” fundet en hyggelig ”Krug”, hvor vi får dejligt mad. Endelig er der, ved mål, gjort klar til vores tilbagekomst, med det helt store kagebord. Prisen for hele herligheden er ca. 65,- € eller ca. 485,- kr. Der er ”normalt over 100 deltagere. Cirka ved 17.30 - 18 tiden er vi så på vej hjemad.  

Vi håber der er nogle af Jer der har lyst til at deltage i denne ”Hygge Weekend” enten helt eller delvist. MEN vent ikke for længe med tilmeldingen / værelses bestilling, da der kan være bud efter pladserne / værelserne.  Vi glæder os til en dejlig weekend, så vi håber vi ses.

Hilsen Team Old Time.  -  Inge & Troels.

Ps. Vil i have mere viden eller hjælp så sig bare til. I kan også læse om vores tur i 2016 på vores hjemmeside – www.teamoldtime.dk

PS.: VÆRELSES RESERVATION HURTIGST MULIGT DA DER ER NÆSTEN UDSOLGT PÅ HOTELLET. Skriv at i deltager i ”Oldtimer fahrt”. De taler dansk.

 

Hit Counter