Chris Venning sejrer igen

I søndags deltog Chris og Nadia i et lille hyggeligt rallysprint i Ringe på Fyn. Chris har vundet løbet et par gange, så selvom løbskalenderen er tæt pakket, så blev der alligevel lige tid til en lille tur til Fyn.

Billedet indeholder sandsynligvis: bil og friluftsliv

Et par af Chris største konkurrenter i klassen havde også meldt deres ankomst, så der var lagt op til en tæt fight i klassen. Chris køre en fornuftig tid på prøve 1, men Anders Rygaard kommer i mål kun 3/10 sek efter og resten af klasse konkurrenterne noget længere nede. Der skulle derfor lige findes lidt ekstra fart til 2. prøve, og det fandt Chris selvfølgelig, og slog Anders med 3 sek.

Efter pausen hvor prøven blev vendt om så man skulle køre den modsatte vej rundt, der havde Andres trukket sig fra løbet grundet en teknisk defekt. Så nu kunne Chris ”bare” luller sejren hjem, men sådan er Chris ikke indrettet. ”Vi køre jo også for at drille de hurtige superbiler i feltet udtaler Chris”, og det er Chris fremragende til. Køre 4. hurtigste tid på prøve 3 og ligger nu 5 generelt. På sidste prøve finder Chris igen lidt ekstra tid, dette til trods for at forbremserne slet ikke virkede som de skulle, bilen overbremsede baghjulene helt vildt, og havde gjort det igennem hele dagen. Alligevel presser Chris Fiestaen til noget den ikke burde kunne, det er jo en ren standard motor med en standard gearkasse. Chris køre igen 4. hurtigste tid. Vinder klassen suverænt, og bliver samlet nr. 5 kun overgået af et par 4-hjulstrukne og et par voldsomme 2 liter biler. Bag sig satte han bla. en voldsom BMW med alt det bedste grej og langt over 300hk til vægs med hele 5 sek. At Chris lige skulle ramme en chikane og bule en forskærm og køre på en kantsten så et næsten nyt dæk blev ødelagt er så en anden snak J.

Næste løb bliver 2. pinsedag hvor der køres 2 afd. af Yokohama Mesterskabet i Rallysprint i Skælskør. Her stiller Chris op, samt hans Far i den historiske Escort alt imens teamet knokler på at få Caspers Twingo genopbygget så den forhåbentlig kan blive klar til DM4.

Venning1_25%

  Hit Counter