KENNETH PETERSEN I EMOTIONEL FUNKTIONSTEST AF SKODAEN

DET VAR MOTORSPORTSHOP RALLYSPRINTET I RINGE

, som lagde ryttergård, asfalt og prøvestrækning til, da KP Motorsport skulle køre funktionstest af teamets nylavede Skoda Fabia Super 2000, en test som for temaejer og førstekører blev ret så emotionel.

EFTER

, fjerde og det sidste heat, viste rallyresult at dagens anstrengelser gav en andenplads i klassen og den samlede tredjeplads totalt set i rallysprintet.

KENNETH PETERSEN

,”alle følelserne væltede ud, efter det sidste kørte heat, nu har vi siden DM1 knoklet og arbejdet som besatte, og faktisk lavet en helt ny bil, og sørme om ikke alle bare spiller. Kun lige et relæ og en ledning drillede i dag, men her viste John Vallentin Hansen sig som en rigtig ven, og han fiksede det bare, sådan nogle venner er guld for i nødens stund”.

ALLE I TEAMET

, havde denne søndag i Ringe lidt ekstra nerver på, virkede bilen !! og både Kenneth og Finn Richardt (codriver) skulle også lige op på hesten igen, og tro på det!

OG JA

, forløsningen kom efter det sidste heat, sportsligt var det en perfekt dag, og ikke mindste dybt nede i maven og i hjertet på Kenneth Petersen, han var glad, lykkelig og en meget lettet mand.

SPRINTET

, i Ringe er et af de bedste i kongeriet, og et sprint gav Kenneth mulighed for at lære sin bil bedre at kende. At skifte fra en baghjulstrukken arrig ældre BMW M3, og så til en køremaskine med firehjulstræk, det er nemmere skrevet end udført bare at omstille sig, især for en moden mand som Kenneth efterhånden er.

HEAT FOR HEAT

, meter for meter, sving for sving, nedbremsning for nedbremsning, for hver udført aktion, så fik Kenneth mere og mere tiltro og føling med Skoda’n, og han var en glad mand da de fire heat var kørt, for især til sidst, da kunne man udefra høre, at Kenneth nu havde fundet farten, troen og tilliden, FANTASTISK!!

 

OG DET ER IKKE

, bare et IKEA samlesæt, at flytte alt fra et karosseri til et andet på rekord tid, men KP Motorsport har bevist at de har kompetencerne, fagligt set, og ikke mindst når det gælder teamånden, for her i er de allerede danske mestre.

OG SÅ modtog Kenneth en kurv med alverdens herligheder i fra løbsledelsen, grundet hans hurtige og flotte comeback til dansk rallysport, det var en flot gestus …..

Allan POST

Hit Counter