FORD FIESTAEN ER EN HAN

, og i rallysportens metafor er det udtryk for rå muskler og udseende, og så er den yderst stabil. For et kørt rally og et efterfølgende rallysprint har den kørt, uden en skrue eller noget skulle spændes, og ja det er sjovere at køre rally, end at skrue i tid og utide.

LADEFOGED MOTORSPORT

, alias Michael og Mathilde tænkte at de ligeså kunne smede mens farten lå i kroppen endnu, så de kørte Motorsportshop Rallysprintet i Ringe weekenden efter DM rallyet i Kjellerup, i deres Gruppe E Ford Fiesta ST180.

DET VAR

, en fed følelse at starte i første heat, for alt lå ligesom på ryggraden, og prøven i Ringe er ikke bare en hvilken som helst rallysprint prøve, men en af de allerbedste, her er der alt, lige fra hurtige stræk og til alverdens svingkombinationer, det føles næsten som en rigtig hastighedsprøve i rally.

MICHAEL LADEFOGED

,”en andenplads i klassen efter urørlige Chris Venning i en tilsvarende bil, det er jeg meget tilfreds med. Chris er jo ung, fremadstormende og talentfuld, så for hver sekund jeg nærmer mig ham, så er det en sejr for mig. Vi havde et fejlfrit og godt løb, og efter at have kørt to weekender i træk, så er Fiesta’en og jeg bliver rigtig dus med hinanden, den er så sjov at køre i”.

SOMMEREN, havde også indfundet sig i Ringe på Fyn, og masser af ligesindede rally entusiaster det samme, jo det var en god søndag for - LADEFOGED Motorsport.

Allan POST

Hit Counter