Classic Car Challenge - 22. juni 2019


Lars Palle
...

Så  er vi klar med den 17. udgave af Classic Car Challenge (CCC), der køres lørdag den 22 juni 2019 med start og mål i Vejen. Tilmelding på nedenstående link SENEST 17. juni 2019.

Som sædvanlig er løbet for biler indregistreret 1990 eller tidligere. Dog kan nyere biler deltage i Begynder eller Åben klasse. Begynderklassen er for nye i sporten, og her starter du til halv pris!

Startstedet er som tidligere "Den gamle Vejenhal". Løbet starter med en tur på Vejen Køretekniske Anlæg, lige sådan for at få chaufførerne varmet up ;-)
Så går ruten over Rødding til Gram, og efter 130 km. er der pause på Kart Racing i Vojens. Herefter køres til kaffepause ved Jels Vikingespil, hvor det er muligt at se området omkring friluftsspillet.
Så sætter vi igen næsen mod Vejen. Her lukker Læborg Autohandel dørene op til Veteranladen, hvor der er mulighed for en forfriskning og for at se Søren Sørensens udvalg af klassikere og veteraner.

Ruten er på 225,7 km, og hvis du er ny, kan du deltage i begynderkassen uden licens - til halv pris!

CCC er sidste løb før august, og det er der jo lang tid til - så kom og test de fine små asfaltveje i Sønderjylland - og et par grusveje dukker nok også op...
Der er lagt meget vægt på, at bilerne ikke tager skade pga. af vejforholdene - som det var i gamle dage og var den rigtige ide med sporten.

Løbet køres, når der er 30 tilmeldte - men vi har plads til mange flere... :-)
Lige nu har vi deltagere fra Danmark, Norge og Tyskland - hvornår kommer der tilmeldinger fra det svenske ??

Løbet er 4 afd. af DHMC Classic Tour og 3 afd. af FDM DASU Classic 2019 og er for alle uanset klubforhold og fællesskab.

Tilmelding og info på www.dhmc.dk eller via disse link:
Indbydelse - Deltagerliste - Online tilmelding

Spørgsmål mv. til: Niels Oluf Jessen luffe@ny-post.dk tlf. +45 20 87 95 80

På gensyn
Dansk Historisk Motor Club

PS: Kunne du tænke dig at hjælpe med en tidskontrol - eller at bage en kage til eftermiddagspausen, så kontakt Luffe
?

 

   

Hit Counter