SNURREDE UDENOM
TREDJEPLADSEN
Team Hyllinge Racing var stærkt kørende i rallysprint på ”Skælskør Ringen“

 Dam 

Efter forårets indsats og vellykkede optimering af bilens indstilling af den lynhurtige BMW Compact M3, havde Team Hylling Racings John Frederiksen og Thomas Holm Hansen, Herlkufmagler/Hyllinge, en klar målsætning i anden runde af årets Yokohama-turnering med et rallysprint på en ny lokation ved Skælskør.

- Vi satsede på at blive feltets bedste hold i en 2-hjulstrukket bil, og det var tæt på, da vi efter dagens indledende heat var fjerdehurtigst generelt efter tre 4-hjulstrukne biler, fastslog John Frederiksen efterfølgende - og tilføjede:

John Frederiksen og Thomas Holm Hansen var til tider flyvende og sluttede med feltets næsthurtigste 2-hjulstrukne bil i Top 5 generelt.

KRYDSEDE GRÆNSEN
- Men en snurretur og bakkemanøvre i en rundkørsel i dagens fjerde og sidste heat resulterede i et tidstab, som gav vores nærmeste konkurrent det nødvendige forspring til tredjepladsen. Vi sluttede dermed på en fjerdeplads i feltets hurtigste klasse og var femtehurtigst generelt.

Sprintet blev domineret af en 4-hjulstrukket trio;  en prototypebil og to R5-biler, som blev fulgt til dørs af feltets to hurtigste 2-hjulstrukne biler - Marco Gersager, Tune, i Suzuki Swift Maxi 2000 og John Frederiksen i BMW’en.

Snurreturen var en følge af John Frederiksens søgen efter bilens grænser efter den seneste fintrimning af dens hjulindstilling og affjedring. Dén kender han så nu,

48 biler var til start på den 9,6 kilometer lange og udfordrende ”Skælskør Ringen“. 17 biler udgik undervejs. Her runder John Frederiksen og Thomas Holm Hansen et af de skarpe hjørner.

Team Hyllinge Racings 4-hjulede ”flammekaster“ på vej mod den femtehurtigste tid i dagens første heat. John Frederiksen og Thomas Holm Hansen gør sig klar til det første af dagens fire heat, som Slagelse Auto Sport afviklede ved Skælskør.

HJALP KONKURRENTEN
Som om det ikke var nok med snurreturen i BMW’en, hjalp Team Hyllinge Racing også på anden måde konkurrenten Marco Gersager, da dennes co-driver under rallysprintets afvikling blev utilpas og måtte trække sig. 

Det medførte, at Thomas Holm Hansen agere co-driver for dels John Frederiksen og dels Marco Gersager. Han fik dermed også en andel i klassens tredjeplads.

En kuriøs krølle på dagens slutresultat, som blev accepteret med godt humør.

Efter pinsedagens rallysprint er Team Hyllinge Racing klar til de kommende opgaver i teamets sæsonprogram: 

Fårvang Rallyshow den 9. august og dagen efter tredje runde af Yokohama-turneringen Vest i Randers foruden finalesprintet i Fredericia den 19. oktober. Derudover kommer teamet til start i to afdelinger af årets danske mesterskaber i rally i Slagelse og Roskilde henholdsvis den 31. august og 21. september.

 FOTO (MD - specialpress@gmail.com)

Hit Counter