EN HERRESJOV PRØVE

, OG en klassesejr, samt den generelle 15. plads, det var de tørre tal for dagens indsats for Jens Kristian Jensen/Holstebro og Svend Åge Nielsen/Holstebro og deres sports rekvisit, rallybilen en Peugeot 106 Kitcar.

LØBSSERIEN
, Yokohama Mesterskabet Vest var nået til den anden afdeling, på den berømte Nysum bane, lige nord for Hobro, her er alle slags underlag, asfalt, grus, og beton, og derfor er vejrliget på dagen en afgørende faktor.

Jens Kristian er vild med prøven, da hans Peugeot 106 Kitcar her ofte kan matche mere motorstærke biler fra højere kubik klasser, for på Nysum skal der hele tiden tænkes linjer, bremses, drejes og accelereres i en uendelighed, her er rå effekt ikke så vigtigt, men køreren skal have modet og evnerne, for på Nysum er der mange steder at miste værdifulde sekunder.

DAGENS VEJR
, var en ekstra kolorit, den megen regn op til løbsdagen, og småregn undervejs gjorde, at speeder og bremse foden skulle ’aktiveres’ med kølighed og rå erfaring, det var som bambi på glatis flere sender rundt om på prøven.

JENS KRISTIAN
,” i første heat indhentede vi en bil, som havde snurret, og da han ikke gav plads, så blev planen at holde sig på behørig afstand, så forrude og køler ikke tog skade, så her måtte fornuften prøve at overbevise en adrenalin kogende krop, hjerne og højre fod, og det er ikke nemt!!”

PRØVEN
, i bedste Yokohama ånd vendt om efter de to første kørte heat, og selvom man kører den samme strækning, så er det at vende prøven om en fantastisk ide, prøven er hermed helt ny.

OG I TREDJE OG FJERDE HEAT
, da var prøven sjovest  for Jens Kristians vedkommende, flowet og rytmen passer her bedst til chauffør og vogntøj, og efter en sjov og ’hurtig’ dag bag ruskindsrattet i 106’eren, så kunne Holstebro ’drengene’ drage mod hjemegnen,

-med pokal, point og gode oplevelser på kontoen.

Allan POST

Hit Counter