Boisen Motorsport går efter ny topplacering ved DM i rally.

Boisen Motorsport har haft en meget tilfredsstillende start på rallysæsonen 2019 med begge biler i top 5 ved de første to afdelinger.

Derfor går Kim Boisen, BMW E86 M1, og Martin Johansen, Mitsubishi Lancer, også efter to topplaceringer når tredje rally i DM serien afvikles lørdag d. 29 juni med start fra Korskrobanen.

”Vi har begge haft nogle gode løb med et højt bundniveau, der i sidste ende har belønnet os” siger Martin og Kim.

Kim Boisen og Martin Johansen har begge haft et højt bundniveau ved de første to DM afdelinger

”DM 2 var et topfartsrally, men jeg tror også, at dette rally kommer til at være præget af høj fart” siger Kim Boisen ”DM 2 var 100% asfalt, hurtigt, men også kuperet. Til dette rally er 80% af prøverne flade, superhurtige og på asfalt, mens de sidste 20% er på løst underlag. De første 80% er godt for os, men på de sidste 20% skal der kæmpes med BMW’en fordi en 300+ HK baghjulstrækker opfører sig som en kvie der sættes på græs; hurtig, men svær at styre. Derfor er taktikken 100% attack på asfalt og hurtigst muligt på grus.” forsætter Kim Boisen.

For Martin Johansen er det lidt omvendt. ”Det har ikke været muligt at følge fabriksbilerne og på de hurtige asfaltprøver har vi også haft problemer med de hurtigste tohjulstrækkere. Derfor håber vi at komme lidt tættere på fabriksbilerne på grus og køre det tabte ind på tohjulstrækkerne. Men det er positive tanker og lykketænkning for vi har ikke kørt på grus med vores bil endnu” siger Martin Johansen.

Deltagerantallet i de hurtige klasser er stigende, men Boisen Motorsport satser stadig på mindst én og helst to biler i top 6.

Tredje afdeling af det danske mesterskaber i rally, afvikles lørdag den 29. juni med start kl. 12 fra Korskrobanen, hvor første prøve også køres - så kom og følg med på tætteste hold.

Finn Thomsen
Boisen Motorsport

Hit Counter