Chris Venning topmotiveret til DM3

 John Venning

Chris Venning med 2. kører og kæresten Nadia Thygesen ved sin side, er bare så klar til DM3 på lørdag, og til at forsvare deres føring i mesterskabet.

Her er lige lidt fra de sidste 3 weekender:

d.2/6 deltog Chris & Nadia i et rallysprint i Ringe på Fyn. Her vinder Chris igen klassen suverænt, og bliver endda nr. 5 generelt ud af et felt på 39 tilmeldte biler.

d.15/6 deltog Chris & Nadia samt John & Karsten i 2 afd. af Yokohama mesterskabet vest som blev kørt på Nysum banen. Et våd og fedtet omgang hvor begge biler i teamet kæmpede med at finde det rette dækvalg. Det havde Chris størst succes med, han var i hvert fald den af teamets to biler som klarede sig bedst. Chris & Nadia vinder igen klassen med omkring ½ minut til nr. 2. John fandt til gengæld aldrig farten på det fedtede underlag, endte som nr. 3 i klassen og 28 generelt ud af et felt på 38 biler. Til næste år vil teamet være meget bedre forberedt, vi kendte ikke banen, havde aldrig været der før. Men en masse erfaring gør os stærkere.

I lørdags d.22/6 var Chris & Nadia lige en tur i Sdr. Vium for at køre et lille hyggeløb hvor 28% af prøven var grus. En god træning forud for DM3 hvor der også er en del grus. Til løbet i Sdr Vium havde Chris igen fundet farten, og blæser over målstregen som vinder af klassen, og som en flot samlet nr. 3 generelt. Kun overgået af to potente 4-hjulstrækkere. Chris slog flere andre 4-hjulstrækker, så den unge mand har vidst efterhånden fået sat sit præg på sæsonen.

 

Tror ikke Chris kan li at blive badet i champagneJ

På lørdag d.29/6 deltager Chris & Nadia i 3. afd. af DM Rally som køres på og omkring Korskro banen ved Esbjerg. Der er en del løst underlag til løbet, så de sidste par løbs træning på grus har været en fremragende træning. Chris fører DM i hans klasse, så må vi se om han kan holde sine værste konkurrenter bag sig. Chris & Nadia har stort set kørt hver weekend det meste af foråret, og DM3 bliver det 10. løb i sæsonen, så er der nogen som er i træning, så er det Chris. Han har ikke misset et eneste løb, alt hvad der har været af sprint, minirally eller DM har han kørt, og det giver god træning. Fiestaen kører fantastisk, er utroligt pålidlig og billig i drift. Sidespejle er nok det som der bruges mest af på bilen. Chris går altid utroligt tæt på chikanerne, da det giver størst fart ud af dem, men koster stort set et spejl eller to ved hvert løb.

Servicebilen er pakket inkl. ekstra spejle, og Fiesta’en skal lige vaskes og have et nyt spejl efter Sdr. Vium, så er den også klar.

Desværre kommer Casper ikke til start i DM3, da Twingo’en endnu ikke er klar efter uheldet ved DM2. Casper og teamet arbejder på at skaffe økonomi til at genopbygge bilen, og det tager tid da sådan en omgang ikke lige var med i budgettet.

Vi ses til DM3
God sommer 

Hit Counter