GODKENDT DM DEBUT

Det må være konklusionen for Chris og Nadia, efter at scoret deres første podie placering til en DM afdeling. 

En 3. plads i klassen, kun to sekunder efter nummer 2, og nummer 25 generelt, blev det til ved Cimbern Rally 2019. Nerver var der nok af, da Chris og Nadia kørte igennem start porten til årets første DM afdeling.

Chris' erfaring med kørsel på noter kan tælles på 5-6 minirally løb for mere end 5 år siden. For Nadia var det første gang at hun skulle prøve kræfter med et "rigtigt" rally, og nøj hvor var hun nervøs. Og sikken et løb, prøverne i Cimbern rally er muligvis blandt de sværeste på hele DM kalenderen.

Fiesta’en kørte endnu en gang perfekt, og et godt samarbejde inde i bilen som kun blev bedre og bedre i løbet af dagen, betød at Chris og Nadia kunne holde sig på asfalten hele dagen igennem. Kun et enkelt moment på sidste prøve, som endte med at koste hvad der viste sig at være værdifulde sekunder. Efter at have været tørvejr hele dagen, skulle der selvfølgelig komme skybrud lige før sidste prøve skulle køres. Så hårde tørvejrs dæk, og en nærmest oversvømmet vej, betød et møde med en halmballe i en chikane. Heldigvis var der ingen skader på bilen, så Chris og Nadia kunne uden yderligere problemer fortsætte til mål.

Casper og Michael måtte desværre udgå på prøve 2, med en knækket trækaksel. De havde ellers fundet en rigtig god fart på de snævre tyske veje. De lå nr. 3. i klassen efter første prøve kun, 4 sekunder efter sidste års danmarksmester. Æv, men de kommer stærkt tilbage til DM2. 

Problemer med tidtagningen hele dagen, gjorde det svært at følge med i stillingen. Først kl. 22 lørdag aften var der et endeligt resultat for løbet.

Næste løb bliver første afdeling af Yokohama Øst i Ejby d. 19. Maj hvor Chris og Nadia samt John og Karsten deltager.

Tak til
El HUSET Glumsø ApS
KK Autoteknik
DMACK Danmark
Revisions-Centret
Nyt Syn Jesper's Optik
Au2vest
GC Maskinværksted
Gitte's Skiltecenter
Slangespecialisten
Selandia Automobiler A/S
Dansk Elektroværk
Rallysound.eu

Hit Counter