Weekend på Jyllandsringen.  

Lørdag deltog ”Team Old Time” med to biler i ”køreturen” – ”Aros-Karavanen”.  I den grønne Golf var Karin, Ditte & Niels Peder og i den orange Opel, Emil & jeg. Starten var fra Lunden i Silkeborg kl. 10. Inden var forsikringen ”Aros” vært ved morgenkaffen, med rundstykker. Heldigt det holdt tørvejr, da det var ”udendørs”.

Der var 50 gamle biler med på den godt 100 km tur i omegnen af Silkeborg. En rigtig fin tur i den flotte, bakkede natur.  Pausen var henlagt til Klosterlund Museum, hvor Aros igen var vært med sandwich og sodavand. Fint sted at holde pause, og fint Museum. Der kan i rolig køre forbi.

Mål på turen var på Jyllandsringen, hvor vi ankom lidt over klokken to. Her blev ”Danisch Masters Racing Festival 2019” afviklet lørdag & søndag. Vi kikkede ”motorløw” indtil kl. 16. Der skulle vi være ved vores biler igen. Kl. 16.25 kørte vi så ind på ”Ringen”. Vi fik godt 20 min. sjov køretur herinde. FEDT. Efter afslutningen igen ved ”Aros” inkl. Pølser, gik turen hjemad igen. Vi havde alle 5 haft en rigtig hyggelig dag.

Søndag morgen satte Kadett’en så igen kursen mod Resenbro. Nu var det Inge & jeg der var på tur. Vi skulle være på ”Ringen” kl. 10 for at udstille, sammen med mange andre med ældre biler. Vi hyggede os med Kaffe og snak tilsat spændende motorløw, hele dagen. En helt igennem dejlig weekend. 

 Team Old Time. – Troels. 

 Hit Counter