FN Rally – Nielsen og Brodersen kører for en ny topplacering i DM rally.

Efter en topplacering til Nielsen og Brodersen i 1. afdeling af Rally DM, er der noget at forsvare den 25. maj, når 2. afdeling køres i området omkring Kjellerup.

Med en flot 2. plads i klassen, og en generel 10 plads fra 1. afdeling, beviste de to herrer, at man med erfaring fra et langt liv i en rallybil, sagtens kan tage kampen op imod de unge fremadstormende rallykørere, som ofte bruger en ”fuld gas og bremsen i” taktik.

FN Rally består af førstekører Frank Nielsen, Odder, med Per Brodersen, Lem St. (ved Ringkøbing), i co-driver sædet, samt af et antal meget erfarne rally-mekanikere. Frank Nielsen har, sammen med Per Brodersen kørt mange pokaler hjem til pokalreolen i Odder.

2019 sæsonen skulle gerne blive endnu en succeshistorie i den lille Citroén C2R2 Max, som er en ældre model i rallysammenhæng. Som tiden går, bliver det vanskeligere og vanskeligere at være med i toppen. Frank Nielsens erfaring bag rattet, og Per Brodersens overblik i højre-sædet, giver dog stadig teamet mulighed for at være med i toppen i den hårde og tæt besatte klasse 4, for tunede biler under 1.600 ccm. Her kæmper de bl.a. med en hel flok unge kørere i den populære Opel Adam. Hele ti teams stiller i 2019 op den lille populære og konkurrencedygtige vævre tysker.

Hele team FN Rally melder sig klar, når 2. afdeling af Dansk Super Rally køres med start fra
Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, DK-8620 Kjellerup.

Kjellerup og Omegns Motorklub har ry for at finde nogle gode og udfordrende hastighedsprøver frem, når der skal køres DM rally i området. Ifølge Per Brodersen, bliver det et vanskeligt rally for FN Rally, da der ofte er indlagt lange lige strækninger i den natur der er omkring Kjellerup. Frank Nielsen vil gerne have nogle hastighedsprøver, som indeholder mange sving og er mere teknisk krævende. Rally Kjellerup er i alt 166 km langt, hvoraf de 83 km er hastighedsprøver.

Det vil i løbet af formiddagen, på servicepladsen ved Arena Midt i Kjellerup, være muligt at følge både den tekniske kontrol af bilerne, samt mekanikernes klargøring, inden starten går for første deltager kl. 12.01.

/FN Rally 

Hit Counter