Gammelt samarbejde genopstår i rally

Efter en pause på ca. 5 år genopstår samarbejdet i den ikoniske røde Volvo 240 fra Roslev igen med Jens Møibæk bag rattet og Christian Fisker fra Østbirk i codriver-sædet. De sidste år har det ellers været Charlotte Bruun Clausen fra Kolding, som har været fast codriver hos Jens, men hun har af personlige årsager valgt at lægge styrthjelmen på hylden.

Arkivfoto fra DM rally i Hobro 2013
Foto:
Møibæk Motorsport

Så nu har Jens allieret sig med Christian og teamet stiller lørdag den 25. maj til start i klasse 9 i weekends rally i Kjellerup, som er anden afdeling af det danske mesterskab Dansk Super Rally 2019.

”Vi skal se, om vi stadig kan få den røde klassiske Volvo 240 til at rende stærkt”, lyder det fra Jens. ”Det kunne vi sidste vi kørte sammen” og siden da er der sket indtil flere ting med bilen. Der er kommet flere kræfter i motoren og undervogn og bremser er blevet forbedret på mange punkter. Og så er karossen faktisk også blevet udskiftet efter Jens og Charlottes crash tilbage i 2017.

Så der er faktisk mange detaljer, som gør, at det ikke alene er samarbejdet i bilen, det afhænger af, hvor stor succes bliver. Men både Jens og Christian er helt overbeviste om, at samarbejdet fungere præcist lige så godt, som sidst de kørte sammen.

Vi håber at fans, venner og bekendte møder op på dagen og hilser på. Den store opbakning giver god energi i bilen og det bliver dejligt, at vise temaet frem. Se mere under minirallysyd.dk.

Møibæk Motorsport 

Hit Counter