STEEN JOHANSEN BLEV
DISTRAHERET AF EL-FEJL

Løs forbindelse spolerede koncentrationen og ødelagde Skoda-kørerens rytme 

 MD - autoMOTIV

Efter godt 170 kilometer lange midtjyske Rally Kjellerup inklusive  henved 90 kilometer hastighedsprøver for fuld fart sluttede Steen Johansen og Claus Amstrup fra Hårlev og Egtved i Skoda Fabia S2000 på en femteplads i deres klasse og som det ottendehurtigste hold generelt blandt 81 startende biler.

Steen Johansen og Claus Amstrup kører i klassen for 4-hjulstrukne biler, som dominerer generalklassementet i opgør om de danske rallymesterskaber. To af de seks tællende runder i Dansk Automobil Sports Unions mesterskabsturnering er kørt, og i 4WD- klassen er holdet nu på en samlet sjetteplads. 

Steen Johansen og Claus Amstrup er desuden på en samlet 13. plads blandt de 68 hold, som har opnået point til det officielle Danmarksmesterskab Autoplus Dansk Super Rally under DIF.


Da generatorfejlen var rettet, kom der mere ro i kabinen og fart i den rappe Skoda Fabia S2000, som sluttede på en femteplads i 4WD-klassen

FORSTYRRENDE ALARM
Resultatet af indsatsen i Rally Kjellerup kunne måske været blevet bedre, hvis det ikke havde været for en fejl i bilens elektriske kredsløb, som aktiverede et indbygget alarmsystem.

- Normalt er spændingen 13,4 volt, men den faldt til 12,0 og var på et tidspunkt helt nede på 9,5 volt, hvilket resulterede i en ujævn motorgang. Det ødelagde koncentrationen, så farten  blev ikke optimal, fortalte Steen Johansen efter et rally præget af høj fart og tætte sekunddueller.

Ved en servicepause midtvejs i løbet blev fejlen lokaliseret og rettet. Det var en løs forbindelse i bilens generator. 

- Efter at servicefolkene havde fikset problemet, kørte det perfekt for os på rallyets fire afsluttende hastighedsprøver. Bortset fra lidt nærkontakt med vejkanterne, havde vi ingen problemer, tilføjede Steen Johansen.

En løs forbindelse i bilens generator spolerede på Rally Kjellerups indledende hastighedsprøver koncentrationen for Steen Johansen og Claus Amstrup.

VESTJYSK UDFORDRING
I DEN TREDJE DM-RUNDE

Den 29. juni er han og Claus Amstrup på ny i aktion, når turneringens tredje runde, Sydjysk Rally, køres omkring Esbjerg med Korskro Motorsportscenter som udgangspunkt. Der bliver tale om et 220 kilometer langt rally inklusive 10 hastighedsprøver fordelt på fem strækninger med en samlet distance på 70 kilometer. På to prøver; den første og sidste, skal der køres på vekslende underlag, mens de øvrige køres på asfalterede veje. Undervejs er der tre servicepauser, så deltagerne får mulighed for at skifte til optimale dæk på bilerne. 

Hit Counter