Google ovesættelse:

Hans Weijs, Janjur Monshouwer og Wouter Koenderink store vindere i Emmeloord

 Hans Weijs og Tim Rietveld lavede en energisk start på trods af den lidt vanskelige start af rallyet. De syntes at være uheldig for sejren, men først gjorde danskeren Kristian Poulsen det svært for dem. Efter et fladt dæk til danskeren tog Bob de Jong også en jagt på Weijs. Han nærmede sig til 10 sekunder, men derefter gik Weijs et skridt videre og vandt stadig ret godt.

 Hans Weijs Jr. var tilfreds med sin konkurrence. "Jeg er glad for, at det gik så godt efter en vanskelig tid," sagde han i mål. "Bilen var i topklasse, og jeg var glad for, at jeg hurtigt kom tilbage til min rytme. Jeg vil helt sikkert komme tilbage her næste år. "Bob de Jong kom i anden og var bestemt ikke utilfreds. "Jeg vandt noget i en test og Hans i den anden. Jeg ville angribe i den endelige test, men havde nogle mindre problemer med acceleratoren, men Hans fortjente vundet. "Kevin van Deijne havde også nogle mindre problemer. Efter Zandvoort havde han nogle ekstra test og det havde hjulpet men ikke nok, men han var også tilfreds. "Det faktum at vi var på forskellige tests inden for 1 sekund viser, at vi er på rette spor!"

Kristian Poulsen var hovedsagelig her for at teste. Han havde ikke kørt i et stykke tid og var tilfreds med resultatet. "Jeg havde et fladt dæk, og det tog mig fire minutter, men alt gik godt, og jeg er klar til det danske mesterskab!"

I Short Rally var det Janjur Monshouwer, som efter en kamp af titaner var den overordnede af Edwin Wolves. Kun 1,1 sekunder adskilt de to ruffer fra hinanden. "Efter sidste år, da jeg lavede et anstændigt program her," indrømmede Monshouwer at han måtte vænne sig til det. Jeg var virkelig nødt til at komme over det. Alligevel fandt jeg hurtigt min rytme og kunne gå til den fulde sejr.

 Wouter Koenderink var foran alle i Zuiderzee Historic Rally. Med en stor ledelse vandt han det løb, han ledte fra start til slut.

 Foreløbig endelig placering Sijperda Zuiderzeerally 2019

 1. Hans Weijs Jr. - Tim Rietveld; Ford Fiesta R5 1: 15: 15,2
 2. Bob De Jong - Bjørn Degandt; Hyundai i20 R5 +38,8
 3. Kevin Van Deijne - Hein Verschuuren; Skoda Fabia R5 +1: 14,9
 4. Kristian Poulsen - Ole Frederiksen; Skoda Fabia R5 +5: 38,7
 5. Lambert Parren - John Coumans; Mitsubishi Lancer EVO X + 5: 52,7
 6. Jesper Bisted - Arly Larsen; Ford Fiesta RS S2000 +6: 29,1
 7. Duco Hoekstra - Jessica Bosscha; Volvo 240 Turbo +7: 32,6
 8. Henk Vossen - Lieke Bouman-Dautzenberg; Ford Fiesta R5 +7: 47,1
 9. Gerben Brouwer - Niels Kroeze; Audi Coupe S2 +8: 33,5
 10. Pierre Brouwer - Paul Helmink; Mitsubishi Lancer EVO

Hit Counter