Jubii, Idag er faktisk en speciel dag for mig

 Faktisk er det en Jubilæums dag for Rallyspeed.dk. Idag D. 24/3 2009 , altså for 10 år siden, var Rallyspeed.dk afsted ved sit første Rally med videokameraet. 

Det var ved Rallytest i Årre. Og der er blevet produceret over 450 videoer med Dansk Motorsport lige siden, så der er brugt virkelig mange timer bag skærmen med redigering osv. På trods af lidt problemer med helbredet, så fungerer Rallyspeed.dk stadigvæk. Dog ikke som hjemmeside, men på Facebook med en Gruppe og Side. Og Rallyspeed.dk kan nemt findes på Youtube, hvor jeg har min kanal liggende med samtlige videoer fra de sidste 10 år af. Og hvor er jeg henne nu med Rally?? Ja, jeg har sagt Ja til at blive fotograf/videomand for HAMO og det består i at filme og fotografere klubbens klubrallyløb. Og jeg vil osse være at finde ved udvalgte lokale Rallysprint og måske osse et enkelt DM løb i år. 

Så jeg er ikke væk fra Rally sporten, jeg har bare skruet lidt ned for tempoet. I skal alle sammen have Tak for de mange gode og fede timer sammen med Jer Motorsport folk igennem de sidste 10 år. Jeg glæder mig til de næste 10 år med kameraerne i hænderne igen .  

Se den første video fra Rallyspeed.dk

 

Hit Counter