Flot dansk indsats.

Lørdag d. 9. nov. blev Regularity løbet „Nacht der langen Messer”, afviklet i området mellem Hamburg & Bremen. Med Rothenburg som Rallycentrum og med klubben ”Verein für Motorsport e.V.” som arrangør.  Og med Christian Kuhr, Christian Rettig & Richard Lehr, som løbsledere. Alle tre herrer er bekendt fra løb i Danmark. Løbet var samtidig ”Finalen” i Dansk Historisk Motor Clubs ”DHMC Classic Tour 2019”.

Der var tilmeldt 30 mandskaber. Ruten var på 140 km. Den første fjerdedel blev kørt i dagslys. Løbet var krævende, men super fornuftigt opbygget. Og hastighederne var der virkeligt tænkt over. De passede PERFEKT til forholdene.

Der var deltagelse af 9 mandskaber fra Skandinavien. (Et hold fra Norge) Og i ”Holdkonkurrencen” var det tilmeldt 4 Hold. I klasserne 1 & 4 var der ingen rabat af få, så i disse to klasser kunne man også lave et Generelklassement. Hvorimod i klasserne 2 & 3 var for nybegyndere og uerfarne.

De stolte Generelvindere, Karsten & Teddy. Sammen med løbslederne Richard (højre) og Christian.

DHMC har vundet ”Holdturneringen” de sidste to år, (af to mulige) så der var mange drillerier ved start, gående på om de tyske hold nu kunne se at vågne op. Og som i kan se herunder, blev det en utrolig tæt fight. Bare 17 point var der fra det bedste hold til det sidste hold. Så bliver det vel ikke ret meget tættere. Resultat blev at DHMC og de ”Danske Wikinger” måtte se Pokalen gå til et Tysk hold dette år.

1.  Elbkinder - 130 stp.   2.  DK Wiking-Süd. - 139 stp.   3.  Belo. - 145 stp.   4.  DK Wiking-Nord. - 147 stp.

I de individuelle resultater blev det til en flot dansk generelsejr til Karsten & Teddy. Super flot kørt. De danske resultater blev.

I klasse 1.    Karsten Simonsen & Teddy Simonsen. - 1.   Aasmund Kleve & Oddvar Moland. - 2.   Lars Palle & Poul Bo Madsen. - 4.   Benny Dammark & Lars Dammark Simonsen. - 6

I klasse 2.   Per Hjort Jensen & Frank Kjeldsen.

I klasse 4.   Troels & Niels Peder Rolighed Nielsen. - 2.   Poul & Hanne Juhl-Godballe. - 4.   Torben & Emilie Weber Wellendorf. - 5.   Per Vilslev & Erik Andersen. - 6.

Så vel et godkendt dansk resultat, trods alt.   I DHMCs ”DHMC Classic Tour”, var det virkelig kamp til stregen. Kun meget få strafpoint adskilte de øverste i toppen, og dertil kom så at der var point lighed, mellem nummer 1 & 2. Super kamp og et stort TILLYKKE til jer alle.  Men det kan i jo se på www.dhmc.dk

Resultaterne og rutebog + Idealruten kan ses her på dette link. -

Hvis du vil prøve løbet så HUSK at læse ”Gennemførelsesbestemmelser”.

Peter fra Ps-sportphoto har taget billeder og de kan ses på dette link. Her kan de også bestilles.

http://www.ps-sportphoto.de

 

Med Sportslig hilsen Team Old Time. – Troels. 

Hit Counter