Boisen Motorsport ændrer set up til 2020 sæsonen

Efter en fantastisk 2019-sæson har Boisen Motorsport valgt at ændre set up til sæson 2020. Teamet har nemlig købt en Peugeot 208 T16 med målet om at vinde DM senest i 2021.

Det bliver Martin Johansen og Finn Thomsen, der skal kæmpe om det generelle danmarksmesterskab i bilen, mens Kim Boisen og Louise Bang Christiansen, i samme bil, vil deltage i øvrige løb i Danmark og Tyskland.

”Jeg har altid ønsket mig at køre i en R5 bil og nu får jeg muligheden” siger teamejer Kim Boisen og fortsætter: ”Vi har valgt, at Martin skal kæmpe om danmarksmesterskabet i den nye bil. Martin har masser af erfaring og et stort talent, så jeg er sikker på, at han har farten til at kæmpe med om de allerøverste pladser på podiet. Samtidig vil jeg genoptage mit tidligere hverv som teamchef og coach for Martin. Jeg er selvfølgelig ikke færdig med selv at køre rally og glæder mig til også at køre i bilen, bl.a. ved nogle af de store løb i Tyskland”.  


Det bliver i denne bil Martin Johansen skal kæmpe om DM i 2020

Den nye bil hos Boisen Motorsport er købt hos Peugeot Sport Tyskland, som kørte bilen til en sejr i det tyske mesterskab i 2018. Efter sejren i det tyske mesterskab har bilen holdt stille på værkstedet i Midttyskland.

Teamet henter bilen hjem til Danmark i den kommende uge, hvorefter bilen vil blive gennemgået af A til Z, så den er 100% klar til 2020.

Boisen Motorsport arbejder stadigvæk på at sælge teamets to biler fra 2019-sæsonen. Der har været en del henvendelser fra udlandet, men desværre ingen fra Danmark, hvor begge biler ellers har vinderpotentiale i hver sin klasse. Teamet håber stadigvæk på, at bilerne kan blive i landet.

Boisen Motorsport vil holde jer orienteret i løbet af vinterpausen om vores projekt.

 FT

Hit Counter