Endnu en super weekend for Boisen Motorsport

Boisen Motorsport deltog lørdag i fjerde afdeling af DM i rally, der blev afviklet i Sorø. Det var et veltilrettelagt løb med start og mål i centrum af Sorø by. Med høj varme og særdeles hurtige og kuperede prøver var der lagt op til en forrygende dag.

Endnu engang var teamet med helt i toppen og dagen sluttede med en klassesejr til Kim Boisen og Louise Bang Christiansen i deres BMW. Samtidig sluttede Martin Johansen og Finn Thomsen på en 5. plads i klassen i deres Mitsubishi EVO 9.

Kim og Louise så frem til en hård konkurrence i klassen, specielt fordi den største konkurrent i kampen om DM, Kenneth Madsen, var på hjemmebane i sin Suzuki Swift. Kim og Louise ligger hårdt ud fra starten og kører hurtige tider på mange af prøverne. ”Vi er sikre på, at Kenneth Madsen har cyklet til skole på de her veje, for han kører i en helt anden liga og vi kan simpelthen ikke følge ham” smiler Kim Boisen. Kim og Louise holder BMW’en i ørerne hele dagen og holder de andre konkurrenter i klassen bag sig ved hurtig og sikker kørsel.

Kim Boisen og Loise Bang Kristiansen kørte en fortjent klassesejr hjem ved hurtig og sikker kørsel

Et motorløb er først slut, når målflaget er passeret og målflaget så Kenneth Madsen ikke i Sorø. En teknisk defekt betød, at Kennet Madsen måtte udgå af løbet og dermed slutter Kim Boisen og Louise Bang Christiansen som vindere af klassen. Med sejren udbygger Kim og Louise deres føring i DM.

Martin Johansen og Finn Thomsen havde en svær dag i Sorø i deres Mitsubishi EVO, men slutter dog på en femteplads i klassen.

”Vi lægger ud som vi plejer, med en fjerdeplads efter de 3 R5 fabriksbiler. Dog er Jesper Bisted i hans Ford Fiesta S2000 tæt på os, fordi vejene ikke rigtig passer til vores tunge bil. Det er virkelig gode og udfordrende prøver, men med mange nedbremsninger fra topfart og mange bakketoppe, hvor vi flyver og lander hårdt. Her kommer vores tunge vogn lidt til kort” siger Martin Johansen og fortsætter ”Vi kæmper det vi kan, men på prøve 5 får vi slået noget skævt på bilen, som vi simpelthen ikke kan få lokaliseret og vi må køre 3 prøver med en bil, der ryster helt ekstremt og derfor må vi slække lidt på tempoet. I servicepausen får vi lokaliseret skaden og vi kan køre de sidste 2 prøver med ro på rattet.

Men vi kan ikke hente Jesper Bisted, som er kørt forbi os og tager fjerdepladsen”

Martin Johansen og Finn Thomsen havde en hård dag på kontoret i deres Mitsubishi

”Tak for kampen til Jesper Bisted – vi kommer igen til DM 5 i Roskilde” siger Finn Thomsen.

Boisen Motorsport vil sige tak til arrangører og officials for et godt og meget varmt arrangement, vores konkurrenter for et godt ræs og tillykke til de generelle vindere Kristian Poulsen og Ole Frederiksen.

Finn Thomsen
Boisen Motorsport

Hit Counter