GM Motorsport.jpg

 

Marco Gersager bag rattet af en Hyundai i30 TCR-racer

Den kommende weekend byder på en ny udfordring for Marco Gersager. Her er han nemlig med i feltet, når TCR Scandinavia afvikler en mesterskabsafdeling på FDM Jyllandsringen.

”Jeg skal køre i Team Hyundai Denmarks i30-racer,” fortæller Marco Gersager. ”Tidligere på året havde jeg lejlighed til at teste racerbilen for teamet på Sturup Raceway, og det skabte grundlaget for, at teamet også skulle være med, når TCR Scandinavia kører sit første løb på en dansk bane.”

TCR er en på danske baner ny klasse. Der findes dog flere biler herhjemme, der er bygget op efter TCR-reglementet, men de har alle deltaget i forskellige klasser. Men ved weekendens GP Denmark på FDM Jyllandsringen kommer de til at dyste på lige fod i et fælles felt.

”Jeg glæder mig virkelig meget til at køre Grand Prixet i bilen,” siger Marco Gersager efter at have tilbragt en testdag på Padborg Park bag rattet af den sorte og grønne Hyundai i30. ”Det er en rigtig racerbil, som styrer utrolig godt og har masser af power.”

I den kommende weekend sidder Marco Gersager bag rattet af Team Hyundai Denmarks TCR-racer 
på FDM Jyllandsringen.

Team Hyundai Denmark har hidtil anvendt bilen i langdistanceløb i ind- og udland, hvor Søren Jönsson og Jan Engelbrecht har styret den over de lange, udmarvende løb. Nu gælder det GP Denmark, hvor der står sprintløb på programmet.

”Jeg er glad for, at Søren og Jan har givet mig muligheden for at køre bilen. Det er en anerkendelse, jeg er glad for, og som jeg vil gøre mit yderste for at leve op til i de to sprintløb, som venter,” siger Marco Gersager. ”Efter onsdagens testdag føler jeg mig godt dus med bilen, men nu gælder det så Jyllandsringen, hvor jeg ikke har kørt løb før.”

  

Hit Counter