Der sker noget i både Ikast-Brande Kommune og i Ikast og omegns Motor Klub.

Hvert år uddeler Ikast-Brande Kommune, ”Priser” til Idrætten. (2018) Der er på tirsdag d. 10. sep. at uddelingen foregår. IMK har i år sendt 3 indstillinger til ”Årets Idrættens Hæderspris” Det er følgende.:

Harald og Jan Søndergaard, for deres sølvmedaljer ved NEZ-mesterskabet. NEZ er et udvidet Nordisk Mesterskab, hvor også de baltiske lande kan deltage.

 

”Familie-holdet fra IMK”, for at vinde Danmarksmesterskabet for klubhold. Årsagen til holdets specielle navn er, at kører og observatør på alle 5 mandskaber er i familie med hinanden.

To mandskaber er far og datter: Niels Peder og Ditte Rolighed, samt Bjarne og Sabine Rosenlund.

Det tredje mandskab som er Svend Erik og Jesper Hedevang er far og søn.

Det fjerde mandskab er Brian og Bente Nielsen som er ægtepar, mens det sidste mandskab er brødreparret Harald og Jan Søndergaard.

 

Patrick Brill Clausen, for blandt andet at have vundet følgende titler i sin klasse.: Speed Nord Mesterskabet, Jysk/Fynsk Mesterskab og ikke mindst, DM i Klubrally.

Ved Dansk Motorsports Award, blev Patrick udnævnt til ”Årets Rallytalent”.

Prisuddelingen finder som sagt sted på tirsdag i Isenvad. Desværre er der ikke adgang for ”menigmand” men kun for de ”få” indbudte. Øv Øv. De kunne da godt lave et offentligt show. L Så nu venter vi med spænding på Ikast-Brande Kommunes afgørelser.

MEN VI KRYDSER FINDRE FOR VORES KLUBKAMMERATER. 

Skrevet af.: Troels.

 

Hit Counter