Travl weekend for Rally Team Mejer.

Tekst og foto: Viggo Johansen, Rallypics

Efter en tiltrængt sommerferie, venter anden halvdel af sæson 2018 på de hurtige rallybiler.
Rally Team Mejer bruger BIRCH Tvilum Rallyshow i Fårvang, fredag den 10. august, samt Munkebjerg Hill Climb med start ved Munkebjerg Hotel i Vejle den 12. august, som opvarmning til efterårets udfordrende DM rally-sæson, der starter d. 8. september, når 5. afdeling af DM køres ved Ikast.

De seneste to år har Heino Mejer vundet Munkebjerg Hill Climb generelt, hvilket har givet ham tilnavnet ”Kongen af Munkebjerg”.  I 2018 udgaven satser han hårdt på at lave hattrick, og dermed indtage øverste plads på podiet for tredje gang.

Der vil, både ved BIRCH Tvilum Rallyshow i Fårvang, og ved Munkebjerg Hill Climb, være rig mulighed for at komme ud at se de mange fine rallybiler der deltager.
Rally Team Mejer er parat til en god rallysnak og fremvisning af bilerne i serviceområderne ved begge løb. 
Efter forårets rally afdelinger, har både Heino Mejer / Bo Mølgaard og Kurt Mejer / Steen Bøgelund
et godt udgangspunkt for at køre sig i top i efterårets afdelinger af de forskellige turneringer.

Både Heino Mejer og Kurt Mejer er godt forberedte til efterårets udfordringer – begge teamets Volvo 242 Turbo er i sommerpausen blevet renoveret og optimeret, så de er klar til endnu et halvt år for fuld speed.

Heino Mejer, skal sammen med Bo Mølgaard forsvare deres topplacering i DM-sammenhæng, hvor de efter fire afdelinger ligger placeret som nr. 4, kun overgået af langt nyere, hurtigere 4-hjulstrukne biler.

Kurt Mejer og Steen Bøgelund i den anden Volvo 242 Turbo, satser på at forbedre deres placeringer i Mini Rally Syd turneringen i den historiske klasse, og forhåbentlig kravle lidt op ad rangstigen i DM-sammenhæng.

Efterårets løbskalender er omfattende. Der skal køres om både det danske mesterskab i rally – det danske mesterskab i mini rally – det danske mesterskab for historiske biler, og endelig kæmpes der om placeringerne i den lokale Mini Rally Syd – turnering.

Rally Team Mejer ser frem til efterårssæsonen, som gerne skulle køres uden afkørsler og mekaniske problemer.


/ Rally Team Mejer