Rally Midtjylland – Den Jyske Sparekasse

Nu nærmer datoen for Rally Midtjylland – Den Jyske Sparekasse sig og forberedelserne er i fuld gang. Lørdag d. 8. september er datoen, hvor det sker. Alle prøver er på plads og samtlige tilladelser fra beboere, politi og kommuner er i hus.

Løbet er som altid en afdeling i Minirally Syd, men det nye er, at det i år også er en afdeling af DM og Autoplus Dansk Super Rally. Det betyder bl.a., at kigger man på deltagerlisten til Rally Midtjylland  - Den Jyske Sparekasse, så finder man allerede nu Roland Poulsen. Roland stiller sammen med Ole R. Frederiksen til start i deres flotte Skoda Fabia R5 og det skal blive spædende at se, om parret kan gentage den imponerende top 3 placering, som de opnåede til DM4. Med 49 point ligger de i øjeblikket på en samlet 6. plads i mesterskabet for klasse 6, men muligheden for yderligere avancement er helt sikkert inden for rækkevidden. Endvidere har vi fået tilsagn om, at Rolands far, Ole Poulsen, sammen med Henning Friborg kommer til start i deres flotte Toyota Celica GT Four. Bilen er oprindeligt bygget som en gruppe A bil med deltagelse i VM, hvor den dengang blev kørt at den legendariske franskmand, Didier Auriol, men nu er det altså Ole og Henning, som håndterer de mange hestekræfter i den TTE byggede fabriksbil.

Prøverne til Rally Midtjylland – Den Jyske Sparekasse er nu tilgængelige på www.minirallysyd.dk/midtjylland  og tidligere deltagere vil hurtigt opdage, at bortset fra nogle få ændringer, så et det de samme prøver, som vi fik stor ros for i 2016.

Klovborg prøven har vi forlænget, så den nu starter med en rundbane. På den måde får deltagerne mulighed for at køre den fede strækning forbi Tyrsting Kirke hele to gange, inden de kører ud på afløbet, som starter med en hammer god grusstrækning. Ændringen blev en større udfordring for os, idet den betød, at vi ville komme til at spærre to kirker OG præstens indkørsel af. Men de har en sød præst og et imødekommende menighedsråd i Klovborg, så det blev slet ikke noget problem.

Addit prøven har vi måttet ændre lidt på, da det lange grusstykke i slutningen  er blevet udlagt som stilleområde, siden vi kørte det i 2016. MEN den har stadig det super gode grusstykke på rundbanen, som vi faktisk har måttet kæmpe en del for. Så nyd den! J

Prøven ved Salten Skov er helt, som den var i 2016. Den består af 100% asfalt, men til gengæld nogle rigtig gode, snoede veje.

På minirallysyd.dk kan du se on-board optagelser fra prøverne, så du kan forberede dig på dem inden løbet. På siden finder du endvidere alle relevante links til tillægsregler, tilmelding, tidsplan o.s.v.

Endelig glæder vi os over og til, at Peter & Co fra Racemedia kommer og dækker løbet. Uden dem bliver det ikke muligt at få vist løbet og dets sponsorer på TV. Det gør bare rallysporten langt mere interessant for omverdenen – her under sponsorer – når den mulighed er til stede, så det skal vi huske at bakke op om, når/hvis vi har mulighed for det.

Husk, at tilmelding til Rally Midtjylland  - Den Jyske Sparekasse slutter torsdag d. 30. august kl. 23.59. Den direkte link til tilmeldingen finder du ved at klikke her. Endvidere kan du følge løbet på www.facebook.com/rallymidtjylland