PÅ TRÆNINGS TOGT I DET NORSKE

 Af Allan POST

 

, i rally regi skal der ligesom i alt anden sport trænes og forberedes, inden man deltager i den turnering, hvor i man kører om et mesterskab.

STEEN OG SUNA’S

næste mesterskabs tællende løb er lørdag den 8. september, hvor DM5/Rally Midtjylland løber af stablen.

OG

træningen op til dette løb, bliver på norsk grund, til Rally Grimstad lørdag den 25. september, et asfalt løb med knap 50 kilometer hastighedsprøver, på krogede norske asfaltveje.

SKODA FABIA SUPER 2000

er Steen Johansen/Hårlev og Suna Schwaen/Sorrings hurtige sports rekvisit, og da sidste indsats ligger tilbage til DM4, lørdag den 9. juni, så kræver det lige en omgang træning i det norske, for at få kørt rusten af både bil og mandskab.

TIP TOP STAND

, ja Steens hurtige og fede Skoda er super klargjort, og både Steen og Suna glæder sig til at komme i deres rally outfit igen, og mærke adrenalinen pumpe godt rundt i kroppen.

FØRSTE GANG

, for Steen vedkommende bliver det, at deltage i et Norsk rally, og det selvom Steen er en gammel cirkus hest i rally regi, og hele temaet glæder sig til oplevelsen og opgaven, det bliver en funktionstest for om alt virker og spiller, så teamet kan køre efter værdifulde DM point til DM5, små fjorten dage senere.