Torsdagsrally i Slagelse

Vil du prøve at køre rally?
Det er helt gratis første gang!


Ingen tilmelding nødvendigt, du møder bare op på dagen!
MEN hvis du vil springe køen i indskrivningen over kan du tilmelde dig online i ugen op til på http://www.torsdagsrally.dk/kalender

Hvad er TorsdagsRally?
TorsdagsRally er organiseret lovligt ræs, der er lige til at gå til. Du behøver ingen forudgående kendskab til sporten og heller ikke at være medlem af en klub, eller have licens.

TorsdagsRally er en simpel udgave af Klubrally, som du han se en kort video om her på siden. TorsdagsRally teamet giver dig den nødvendige viden til efterfølgende at kunne deltage i Klubrally, hvis du har lyst.

Undervisning
Første gang du kommer til et TorsdagsRally bliver du registreret i vores database, du får den nødvendige undervisning af en af vores dygtige mentorer. Når aftenen er omme kan du melde dig ind i en klub og indløse licens, med den licens kan du deltage i klubrally arrangementer landet over. Du kan også vælge at dukke op til de næste TorsdagsRally arrangementer og køre og have det sjovt, uden at indløse licens.
Husk din bibel
Første gang du deltager i TorsdagsRally får du udleveret et hæfte med undervisnings materiale, den bliver din nye bibel og vi anbefaler du tager den med hver gang, og selvfølgelig kigger i den. Når mentoren har været igennem hele undervisningsmaterialet sammen med dig kan du få et Score Kort, dette skal du bruge hvis du vil indløse licens efterfølgende.

Hvad koster det?
Første gang du kører TorsdagsRally er det helt gratis for dig. De efterfølgende gange hvor du deltager i TorsdagsRally koster det 50,- pr. person for at deltage.

Det eneste du skal gøre er at dukke op og medbringe:

  • Din bil, den skal være lovlig og indregistreret
  • Bilens registreringsattest
  • Dit kørekort
  • En andenkører, hvis du har en kammerat du gerne vil køre med
  • Styrthjelme hvis i har, ellers har vi nogle til låns

Du må kører allerede som 17 årig dog med en erfaren chauffør ved din side!