Rallyinfo Julekalenderlåge 7

 

Team navn/Kører

PPJMINIRACING, en del af MINITEAM.DK
Danmarks ældste rallyteam

Poul Pape Juel Jensen

2. kører: Kenneth Jørgensen DM2 og DM5
(Niels Gramstrup) DM4 og DM6
(Finn Thomsen) DM3
(Simon Poulsen) DM1

Det blev en noget blandet flok i 2018, men det skal man absolut ikke lade sig skræmme af, da de forskellige 2. kører alle har noget at byde ind med, og det kan alle jo kun lærer noget af.
  

Servicefolk 
 
Servicechef
 
Logistikchef og servicemand
PPJMINIRACINGs servicefolk  
 
John Poulsen/Sorø
 
Ricky Bristol/Brønshøj
 
Højdepunkter i 2018  

I 2018 har der både været opture og nedture, og udfordringer af vekslende karakterer.
- Som udgangspunkt i vores lille rallyteam, handler det meget om at vi hygger os, og det foregår gerne dagen før, hvor det alligevel er hovedreglen at man kører rally på den anden side af Storebælt. Vi sørger for noget god mad, krydret godt med de gode historier og nye rygter...., hvor der i den forbindelse var et af året højdepunkter, til Rally Midtjylland i Hjøllund, her overnattede vi på Kongsøre, et hyggeligt sted, gemt godt af vejen, dybt inde i den midtjyske skov. Her havde Miniteams Cateringafdeling, drevet af Kenneth Jørgensen, disket op med hjemmerørt bearnaise, dette sat sammen med et godt stykke grillet oksekød, kan skabe en stemning, der kun kan blive til en god historie fremover.
Ren motorsportsmæssigt, kunne vi glæde os over at vi havde fået en deltager mere i kl. 11, Arne Lillelund i Toyota Starlet, og det var spændende med noget direkte modstand, vi nåede dog først rigtig at kører mod hinanden efter sommerferien, da Arne havde nogle problemer med sine karburatorer, både til DM2/Cimbern Rally og til DM3/Anderup El Rally på Fyn, og vi udgik til DM1/Horsens med gearkasse og til DM4/Djurs Rally med en afkørsel. Så det var første da vi kom til efteråret, at vi kunne få lov til at kører "Head to head", her skulle det jo så vise sig at Arne var stærk når det gik "lige ud", hvor vi nok havde det bedre med det "smalle og snoede", men Arne har været overlegen hele året i gennem, og vi har aldrig kørt fra ham for alvor, det prøver vi at gøre noget ved her i vinterpausen, så håber vi at Arne har mod på at stillet op i Historisk Mesterskab til 2019.

Guld i kl. 11 i MiniRallySyd-turneringen 2018
Sølv i Kl. 11 i DASU-mesterskabet 2018
Nr. 29 i Autoplus Rally 2018 (5. bedste Historiske Bil)

Sponsorer
Planer for sæson 2019 Historisk Mesterskab 2019 samt diverse rallysprint bl. a. "Lillemats" og Gammelrand Rallysprint, kunne godt tænke mig at få Historisk Mesterskab (generelmesterskab) tilbage.
 
 Eventuelt Til slut vil vi gerne fra PPJMINIRACING og MINITEAM sige tak for 2018 og ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår, og så ser vi frem til at mødes med alle rallyentusiaster igen i 2019, med fornyet styrke og mod på mere rally.
 

  

Hit Counter