Rallyinfo Julekalenderlåge 13

Team navn
 
1. kører
  
Co-driver

Damgaard Sport
 
Jonas Damgaard
 
Anja Bergholdt
 

Servicefolk   Simon Provencher Brøchner
Steen Lüpke
  
Højdepunkter i 2018  

Efter den dårlige Juni aften i 2014 på Antvorskov kaserne som kostede team'ets 306 Maxi, var Februar måned 2018 tidspunktet hvor teamet endelig var klar igen..

Licensen var indløst, den nye 306 Maxi opbygget, og alt virkede klart.. lige indtil en mail tikkede ind fra Frankrig, og pludselig var der ikke styr på noget som helst. For lige pludselig stod der en lettere træt Celica på liften istedet for en ny frisk 306.

Der blev skruet, rettet og justeret i lyn tempo, en hurtig test til et klubrally i Frederikssund og så var det afsted til LilleMats Sverige. Senere fulgte Komo rallysprint, DM5 og DM6.

En HELT anden biltype og kørestil var der kommet frem, turbo og Firhjulstræk, 250kg tungere, gammeldags H gearskifte og en følelse af at bilen var 2m længere end forgængeren, gav til tider lidt sved på panden med at styre den lidt anderledes"dame". 

Alle løb blev heldigvis gennemført og med rimelige tilfredsstilende resultater.
  
 

Sponsorer DAMGAARD Danmark, UNICOAT, CTS TEKNIK, LG SKILTE, SOLTECH, GANLØSE DÆK CENTER, TOYOTA MÅLØV, BRISTON TRÆPLEJE, TOFTE STAAL, AU2PARTS Frederikssund
 
Planer for sæson 2019 DM serien, Lille Mats Rallysprint, Sydsten sprinten
 
 Eventuelt Go jul, godt nytår.
 
     
image2.PNG image3.JPG

  

Hit Counter