Rallyinfo Julekalenderlåge 20

Team navn
 
Driver
  
Co-driver
BSM Motorsport
 
Brian Madsen 
 
Cecilie Madsen
 
Servicefolk   Dan Jensen og Allan Henriksen og tak til Poul Erik Hansen og Anders Kirkeby Hansen for assistance med lys :-)
 
Højdepunkter i 2018  

Højdepunktet var Cimbern Rallye. 
En fantastisk oplevelse, med så mange tilskuere på prøverne. 
Det var også her vi havde den længste prøve vi havde prøvet at køre - man var sku helt høj efter man kom i mål. Vi tog afsted allerede fredag sammen med Teamet. Det var godt, for det gav en hel anden ro. Og så havde vi Kedde med på bagsædet da vi kørte noter! 
 
Dagen sluttede med en sejr - efter en lang dag på kontoret.
  

Sponsorer Vandel Gokart, Martins Auto & MC, Tøjeksperten Vestergade, Kolding Lokalsyn, Rallypics.dk, Autotech.one, BSM Reklame, Brødsgaard Transport, UniCan, Brødsgaard Transport, Trekantens Industri & Kloakservice, CM-Lakering & Skilte, Tømrerfirmaet Morten Refsgaard. Personlige sponsorer, Ralle, Magnussen Rallysport, Olau, Esther, Kjær/Lydersen, Minituren, JR Trans, Stephen Brobak, Alberte
 
Planer for sæson 2019

Mission 2019 er ombygning fra MRC-bil til 1600 gr. E. 
Cecilie skal lige nyde den sidste tid på efterskolen, så vores sæson er lidt amputeret. Målet er at blive klar til Cimbern og så køre udvalgte Sprint

Der er også en lille mission der hedder langdistance løb på bane. 
Det er umiddelbart målet at blive klar efter sommerferien til det. 
 

 Eventuelt En stor tak skal lyder til alle i rallysporten. I har været en fornøjelse at lære at kende. Tak for opbakning og for jeres fantastiske måde at være på. Vi har mødt mange og nogle er også blevet særdeles gode venner. 
 
 

  

Hit Counter