10 RALLYPIGER STÅR KLAR TIL
AT GUIDE DIG GENNEM 2018  

Morten Dam

Godt nytår derude.

Vi skriver nu 2018,og er allerede fire dage inde i det nye år, men har du overblik og styr på dine aktiviteter for de kommende henved 12 måneder med godt 51 uger og 362 dage?

Måske?

Hvad så med at få 10 kvikke rally co-drivere til at guide dig gennem de dage, uger og måneder - alt imens du har noget frækt, smart, sjovt, elegant og i alle tilfælde feminint at se på?

 HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Svaret er den 2018-kalender som co-driverne Anja Søndergaard Pedersen, Mette Felthaus, Mie Aagaard Johansen, Suna Schwaen, Mette Jensen, Rikke Pajbjerg, Charlotte Bruun Clausen, Louise Bang Christiansen, Winnie Hansen og Jeannette Kvick har lavet til fordel for etablering af en østdansk parallel til det vestdanske Torsdags Rally-koncept, som i 2017 tog fart med en serie aftenløb for debutanter i rallysporten.

 STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE 

Med hjælp fra sponsorer og Grafisk Trykcenter i Esbjerg har de 10 fartglade amazoner linet op til en anderledes og sjov spiralkalender i A3-størrelse - lige til at hænge op.

Kalenderen sælges formedelst 125 kr. pr. stk., der går til etablering af en organisation til afvikling af aftenløb for potentielle rallyaspiranter også i den østlige del af landet.

Vil du også have en kalender?

Så skriv til de progressive danske rallypiger, de er alle på Facebook, og er klar til at hjælpe dig med at få resten af 2018 på sømmet - mens der endnu er kalendere på lager.