UDSPIL TIL SPRINT I R5-DUR
Vallentin & Kvick Rally til start i Hyundai i20 R5 i KOMO Rallysprint

 Dam

Efter en solstegt dag med støvede filmoptagelser til en film om talent, er Simon Vallentin, Svinninge, og Jeannette Kvick, Slagelse, helt klar til et seriøst sprint med en toptrimmet Hyundai i20 R5 i Gammelrand, hvor KOMO Rallysprint køres lørdag den 21. juli.

I dagene op til sprintet er det planen at præsentere bilen hos lokale samarbejdspartnere, men torsdagen før det går løs, er afsat til privat test, så duoen er optimalt forberedt til lørdagens sprintopgør.

EN POSITIV OPLEVELSE

Lørdag var de to sjællændere i aktion for Peter Stenberg, PS Film, som er igang produktionen af en film om talent, og med henblik på filmens premiere i september også producerer en trailer.

En del af denne er koncentreret om det ambitiøse rallyteam, der i traileren fyrer den af i en R5-trimmet Hyundai i20 lejet til formålet hos det polske RSZ Team, som Simon Vallentin også har lejet bil hos til DM-finalen i 2016 og senere i den internationale TER-turnering.

Selvom det i den stegende sommervarme blev et svedigt job at agere for kameraet, var det en yderst positiv oplevelse for Simon Vallentin og Jeannette Kvick

IMPONEREDE POLSK TEAMCHEF

Førstnævnte var lutter lovord om bilens balance og køreegenskaber, mens sidstnævnte næsten ikke var til at få ud af bilen igen.

- Sådan en R5-bil er helt fantastisk afbalanceret og letkørt på speederen, fastslog en bredt grinende Simon.

- Jeg kunne være blevet siddende i den bil 14 dage mere, tilføjede en højstemt Jeannette Kvick.

Begge havde samme opfattelse af den R5-trimmede fartmaskine, som til lejligheden var sat op til kørsel på grus, og dermed gav Vallentin og Kvick optimale arbejdsforhold. 

- Det er en bil man lærer at kende meget hurtigt, og som har masser af potentiale. Vi glæder os virkelig til at køre den i rallysprintet, fastslog den ambitiøse rally-duo efterfølgende.

Teamchef Jacub Wysocki fra det polske MSZ Rally var imponeret af den hurtige tilgang Vallentin og Kvick havde til bilen, og gav udtryk for overbevisning om, at de med en sådan bil vil kunne gøre sig fint gældende i rally på internationalt niveau.

EN DEL AF FORBEREDELSEN

Samarbejdspartnerne First Management, ChaseRace og flere af teamets sponsorer fulgte Vallentin og Kvick, mens filmproducer Peter Stenberg lørdag fik sine optagelser i kassen. Rallyteamets deltagelse i forårsmånedernes mange events, møder og udstillinger når en foreløbig kulmination med starten i Gammelrand den 21. juli.

- Det er et led i bestræbelserne på at skabe det nødvendige grundlag for at realisere vores ambition om at køre rally på WRC-niveau, sluttede de svedige, støvede, men også svært fornøjede rallykørere.

(Foto: MD/autoMOTIV)