Mindeord i forbindelse med Frede Pedersens (Taxafredes) død:

En af KOMOs mest kendte og afholdte medlemmer Frede Pedersen (Taxafrede)  er død den 28 juli, 89 år gammel,  efter kortere tids sygdom . Frede var meget engageret i motorsport og var således med til at starte KOMO, Kalundborg og Omegns Motorklub, i 1963. Frede har selv kørt både rally og orienteringsløb og har efterfølgende været særdeles aktiv som official i klubben – især ved at skaffe tilladelser hos de berørte grundejere når der blev kørt rally. Og grundejerne, som han jo kendte de fleste af, var klar over at når det var Frede der spurgte, så var alt i orden og stort alle sagde ja.

Frede var kendt af alle som en virkelig rar, behagelig og særdeles positiv person der bare altid deltog i klubbens aktiviteter og var således et stort aktiv for KOMO og stort alle i klubben kender Frede – både unge og gamle – for hans altid gode humør og store hjælpsomhed.

Men det var ikke kun i KOMO at Frede var aktiv. Han dyrkede gymnastik på flere hold om vinteren,  spillede kegler, dansede folkedans og cyklede hver mandag i sommerperioden. Og i øvrigt deltog han i mange kulturelle aktiviteter som koncerter, foredrag mm. Han kørte gerne selv til Tyskland for at høre tyske schlagere og til Østrig på ferie.

Frede vil blive savnet i KOMO og helt sikkert også alle andre steder hvor han kom, og KOMO vil være et andet KOMO efter Fredes død – han var der bare altid.

Æret være Fredes minde.

På KOMOs vegne
Arne Bang Pedersen