Tiden er rendt fra os

 Teamet  

Efter mange lange aftener og seriøse overvejelser er Jesper og Marc Troels-Smith desværre kommet til den konklusion at tiden for vores deltagelse i dansk rally ikke er nu.

Brødrene Troels-Smith startede med at køre motorløb sammen i 2000 hvor de kørte deres første DM rally i en Opel Kadett på Nykøbing Mors.

Siden dengang er det blevet til mange sjove timer og uforglemmelige oplevelser sammen i  rallybilen – i den sport som vi begge stadig elsker – Rally.

Men desværre er det ikke længere foregentligt med hverdagen og de timer som det kræver at holde et rallyteam kørende.

Hvis det går fra, at være en fornøjelse at skrue det sidste færdigt, pakke bilen og komme ud af døren til et rally – til at føles mere som en udfordring at komme afsted.

Så er det ikke rigtig at bruge så meget energi, tid og penge på det længere – Sådan bør det ikke være.

Men alle skal vide at det igennem vores karriere har været en fornøjelse at være en del af vores sport og ikke mindste alle de dejlige mennesker som er del af den.

Tiden sammen med vores fantastiske servicefolk, Snorre, Klaus og Arne som har ofret så meget for at være en del af vores team, og ikke mindst tiden der er lagt i at bygge vores fantastiske Clio. Opbakningen fra sponsorer og fans samt støtten fra vores koordinator, Henrik Larsen, har gjort beslutningen meget sværere at tage.

Vi vil også gerne takke alle de frivillige som har være med til at give os fantastiske oplevelser, i sol, regn, slud og blæst har I stået vagt i diverse indkørsler, eller taget tid på prøverne.

Tak for denne gang – vi kommer utvivlsomt til at savne det!

When in doubt – go flat out!

//Smith Racing