Oresund Rally uden resultat
Beregningsprogram drillede

 Eisenberg

Et ellers veltilrettelagt og velgennemført Oresund Rally i weekenden blev skæmmet af, at det ved mål ikke var muligt at levere et løbsresultat. Problemer i samspillet mellem DASUs nye automatiske tidsregistreringsprogram og EDB-resultatberegningsprogrammet gjorde, at der ikke kunne beregnes et resultat, og det blev derfor besluttet at sende deltagerne hjem uden resultat.

Oresund Rally blev kørt med start og mål i Hillerød med 40 deltagende rallyhold og var tællende som tredje afdeling af FDM DASU Classic, det uofficielle mesterskab i klassisk pålidelighedsrally.

"Kompetente beregnere vil nu ud fra indkomne data beregne resultatet, og så sender vi det ud til deltagerne. Når alle så har godkendt deres eget resultat, sendes den endelige resultatliste ud," oplyser løbsleder Erik Andersen, der dybt beklager situationen

"Vi havde medlemmer af løbsledelsen til stede ved det foregående løb, for at vi kunne lære af erfaringerne der, og vi mener, at vi har fulgt alle procedurer. Alligevel kom det ikke til at fungere, og vores oplevelse lige nu er, at vi har fået leveret et system, der ikke virker optimalt," siger Erik Andersen

Han vurderer, at et samarbejde mellem Vejsportsudvalget og de tre klubber, der indtil nu har benyttet systemet, snarest bør etableres, så man kan eliminere alle fejl fremover.

"Allermest vil jeg undskylde over for de 40 deltagende mandskaber, som måtte køre hjem uden resultat. Det beklager vi dybt fra Dansk Rally Club," slutter løbsleder Erik Andersen.